CyberLink Ervaringen

CyberLink

Wat is CyberLink? CyberLink werd opgericht in 1996 en stelt zichzelf wereldleider te zijn in multimediasoftware en AI-gezichtsherkenningstechnologie. Ze hebben meer dan 200 gepatenteerde technologieën die een fundament vormen voor de continue vernieuwing van de multimedia-ervaring. Ze stellen complete video-, foto- en audiobewerkingsoplossingen beschikbaar voor makers te bieden. Dit op elk apparaat, zoals pc’s, Chromebooks, tablets en smartphones.

Als je iets wilt bestellen bij CyberLink kun je kiezen uit verschillende categorieën, waaronder Most Popular, Video Editing & Plug-ins, Photo Editing, Media Playback, Webcam & Screen Recording, Media Management & All-in-One, Burn & Backup, Business Communication en Mobile Apps. Er is ook Trial Software te downloaden in verschillende categorieën, zoals Video Editing & Plug-ins, Photo Editing, Media Playback, Webcam & Screen Recording, Media Management & All-in-One, Burn & Backup en Business Communication.

CyberLink PowerDirector 17 – Full Tutorial for Beginners [15 MINS]PowerDVD is sinds dag één het best verkochte product van CyberLink. Ze hebben verschillende ‘World’s First’ gewonnen, waaronder de eerste dvd-, Blu-ray- en UltraHD Blu-ray-speler voor Windows-pc’s.

CyberLink’s U Suite biedt eenvoudige en efficiënte tools voor berichten, webconferenties en live-uitzendingen op verschillende apparaten. Dit dankzij diepgaande leeralgoritmen die gezichtsherkenning met een hoge precisie en realtime levert voor AIoT-toepassingen zoals smart retail, slimme beveiliging en bewaking, smart city en smart home.

Contact opnemen met CyberLink

Wil je contact met CyberLink? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt op de website van het bedrijf telefoonnummers en e-mailadressen vinden, evenals een speciaal supportteam waar je met vragen terecht kunt. Wil je je persoonlijke informatie bijwerken in het CyberLink leden-gedeelte? Log dan eerst in op de CyberLink Members Zone en klik op “Updateprofiel” en vervolgens op de knop “Informatie bijwerken”. Wil je ledenaccounts combineren of samenvoegen? Neem dan contact op met de supportdesk.

CyberLink-abonnementssoftware kan ook offline gebruikt worden. De software vereist echter dat je minimaal 30 dagen verbinding maakt met het internet zodat je software up-to-date is en je abonnement actief blijft. Wil je de bestelstatus van je product weten? De orderbevestigingsbrief wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres dat je hebt ingevoerd nadat de bestelling is voltooid. Ga naar CyberLink Member Zone om de status van je bestelling te controleren en klik op ‘Orderstatus controleren’ om de status van je bestelling te zien.

Klantervaringen bij CyberLink

Ben je al klant bij CyberLink? We zijn heel benieuwd naar jouw klantervaringen. Wat heb je precies bij CyberLink gekocht? Ben je tevreden over de service? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met CyberLink aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij CyberLink te kopen? We waarderen het heel erg als je via Reviewspotter je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Samen met jouw input blijft Reviewspotter het meest betrouwbare en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CyberLink teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CyberLink

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CyberLink? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CyberLink achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *