Dashlane Ervaringen

Dashlane: Vereenvoudig je wachtwoordbeheer

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in wachtwoordbeheer? Dan is Dashlane een echte aanrader voor jou. Bekijk via deze pagina van Reviewspotter wat de ervaringen van klanten zijn.

Wat is Dashlane?

Dashlane is een app voor zakelijk, mobiel en thuisgebruik als het gaat om wachtwoordbeheer. Het bedrijf beweert dat de app het internet eenvoudiger maakt. Met Dashlane kun je wachtwoorden, betalingen en persoonlijke informatie invullen wanneer je deze nodig hebt. Dit kan overal binnen het web en op ieder apparaat gebeuren, zonder moeilijkheden, vertragingen en ongemakken. Dashlane is volgens het bedrijf een wachtwoordmanager waarmee je je online leven kunt vereenvoudigen.

Voordelen

Hier zijn enkele voordelen die Dashlane biedt:

  • Je kunt je wachtwoorden en logins opslaan, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het surfen.
  • Er is geen beperking op het aantal opgeslagen wachtwoorden, en je hebt overal toegang tot je gegevens.
  • Dashlane synchroniseert automatisch gegevens op al je apparaten, ongeacht of je een Apple- of Android-gebruiker bent.
  • Je hoeft nooit meer handmatig je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, de app vult deze automatisch voor je in.
  • Met één klik kun je je adressen en andere formulieren invullen, waardoor betalen gemakkelijk wordt.

Privacy

Dashlane stelt marktleider te zijn op het gebied van internetbeveiliging. Ze melden eventuele lekken en hacks en geven advies over wat te doen bij een hack. Ze beweren dat ze jouw gegevens veilig opslaan, in tegenstelling tot andere bedrijven die jouw gegevens mogelijk verkopen. Bij Dashlane hoef je geen compromis te sluiten tussen gemoedsrust en privacy.

Contact opnemen

Heb je vragen over producten, prijzen, beveiliging of implementatie? Geen zorgen, je kunt contact opnemen met de verkoopexperts via een online formulier op de website van Dashlane. Vul je gegevens in en stuur je vraag in, en Dashlane zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Klantervaringen bij Dashlane

Ben je klant bij Dashlane? Heb je de app al gebruikt? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Dashlane. Zou je dit bedrijf positief aanbevelen aan anderen? Hoe heb je de service ervaren? Jouw mening over dit bedrijf is waardevol voor ons platform, dat het grootste objectieve en onafhankelijke platform is op het gebied van bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Dashlane teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Dashlane

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Dashlane? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Dashlane achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *