DAZN Ervaringen

DAZN – Ervaringen met de On Demand sportstreamingservice

Heb je de neiging naar je favoriete sport te willen kijken? Ben je op zoek naar een On Demand sportstreamingservice? Dan is DAZN misschien een optie voor jou. Voordat je besluit te gaan, kun je eerst inspiratie opdoen door middel van objectieve reviews op Reviewspotter.

Wat is DAZN eigenlijk? DAZN vermeldt een baanbrekende live en On Demand sportstreamingservice te zijn. Op de meeste aangeloten apparaten is de dienst beschikbaar, waaronder smart-tv’s, settopboxen, streaming-sticks, smartphones, tablets, pc’s en gameconsoles. De organisatie geeft aan dat ze de sportfans de controle en flexibiliteit willen geven, zodat ze hun sport kunnen bekijken zonder gebruik te maken van een kabel of schotelantenne. De installatie is volgens hen simpel en snel uit te voeren. Daarnaast wordt er naar verluidt tegen een betaalbare prijs gedienstverlening aangeboden, waarbij volgens de medewerkers van DAZN de fans van sport op de eerste plaats staan. De streamingservice is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 200 landen.

Plaatsen/diensten (NT2 Breakthrough, 1.1)

Bij DAZN kunnen veel verschillende sporten worden bekeken. Op dit moment ligt de focus met name op boksen en vechtsporten. Bezoekers kunnen via de streaming diensten ook documentaires bekijken, plus extra sporten uit verschillende landen. Al deze content is te ontdekken door op de ‘verken’ knop op de website te drukken. Let op: de content verschilt per regio.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met alle communicatie waarin je wordt verzocht creditcard of andere gegevens in te dienen. Als je je informatie verstrekt als antwoord hierop, kan dit leiden tot identiteitsdiefstal. Om hiermee te voorkomen, dient er direct contact opgenomen te worden met DAZN. Klik nooit op een link in een e-mail of antwoord op andere online aanvragen. Om gebruik te maken van de dienst dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Door je te abonneren en de service op de juiste manier te gebruiken, bevestig je dat je oud genoeg bent. Houd ook in gedachte dat de organisatie niet verantwoordelijk is voor gebeurtenissen waar ze geen controle over hebben.

Als je kampt met technische problemen of andere vragen en opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met de organisatie. Om je te helpen, zal mogelijk je e-mailadres, woningadres, productgegevens, betalingsinformatie, waaronder eventueel het factuuradres, gevraagd worden. DAZN is verantwoordelijk voor het leveren van onderhoud en ondersteuning op de verschillende aangeboden diensten. Zorg er ook voor dat je DAZN direct op de hoogte brengt als er iets verandert. Dit kun je aanpassen in de ‘Mijn Account’ omgeving of via de app. Elke kennisgeving die ze naar je sturen, wordt verzonden via het laatste e-mailadres dat ze van je hebben. Ze kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet ontvangen van deze berichten.

Klantervaringen

Ben je al bekend met deze sportstreamingdienst? Dan zijn we benieuwd naar je ervaringen. Welke sporten kijk je via DAZN? Zou je deze dienst aanraden aan anderen? En waarom wel of niet? Laat het weten middels een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DAZN teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DAZN

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DAZN? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DAZN achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *