De Loopbaandokter | Tosca Gort Ervaringen

De Loopbaandokter | Tosca Gort – Vooruitgang in je loopbaan

Als je je loopbaan wilt verbeteren, kan De Loopbaandokter wellicht de oplossing voor jou zijn. Dit artikel op Reviewspotter geeft een overzicht van klantreviews die beschikbaar zijn voor dit bedrijf. De reviews op deze pagina zijn objectief en onafhankelijk.

Wat is De Loopbaandokter?

De Loopbaandokter is een programma dat is ontwikkeld voor mensen die willen ontdekken wat ze willen met hun loopbaan. Volgens het bedrijf is deze methode zeer geschikt voor HR-managers en coaches. Daarnaast is het ook een waardevol zelfhulpmiddel voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij loopbaanvragen. Tosca Gort, een bekende Nederlandse arbeidspsycholoog, runt het bedrijf en is tevens de oprichter van Gortcoaching, een coachingbureau met 120 coaches.

Ontstaan van de methode

De Loopbaandokter is ontstaan uit de ervaring van de oprichter, die al 10 jaar als loopbaancoach werkzaam was. Volgens de oprichter waren er destijds veel ingewikkelde methoden om te ontdekken wat je wilt doen met je loopbaan. Dit was de drijfveer om een eenvoudige, snelle en effectieve loopbaanmethode te creëren, waarmee klanten direct naar hun persoonlijke doelen kunnen gaan zonder omwegen. De methode richt zich alleen op de essentiële aspecten die belangrijk zijn voor het vinden van loopbaanvoldoening. Zo is De Loopbaandokter ontstaan!

Businesscoach voor ondernemers

Ook ondernemers kunnen gebruikmaken van een businesscoach, die zich richt op het succesvol maken van de organisatie door het verbeteren van het persoonlijk welzijn. Hierbij wordt gekeken naar factoren zoals zelfvertrouwen, visieontwikkeling en het opbouwen van kennis op gebieden zoals marketing en financiële administratie. Businesscoaches helpen ondernemers bij deze aspecten om een succesvol bedrijf op te bouwen.

De rol van een businesscoach

Een businesscoach is er om ondernemers te begeleiden bij hun ondernemerschap. De focus ligt altijd op het in balans brengen van de drie belangrijke factoren: hard werken, geld verdienen en gelukkig zijn.

Opleiding tot businesscoach

Bij De Loopbaandokter kun je ook zelf een businesscoach worden. Hiervoor dien je eerst een gecertificeerde coachopleiding te volgen, zoals de Foundation training die wordt aanbevolen. Deze training richt zich op jou als individu. Door je eigen kennis te gebruiken, kun je anderen helpen het beste uit zichzelf te halen.

Klantervaringen over De Loopbaandokter

Heb jij ervaring met De Loopbaandokter? Wat zijn je ervaringen met dit bedrijf? Zijn de medewerkers professioneel in het ondersteunen van klanten? Wat zou je anderen aanraden over dit bedrijf? Ben je van plan in de toekomst weer gebruik te maken van de diensten van De Loopbaandokter? Deel jouw mening op Reviewspotter en laat anderen weten wat jouw ervaringen zijn met dit bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen De Loopbaandokter | Tosca Gort teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met De Loopbaandokter | Tosca Gort

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over De Loopbaandokter | Tosca Gort? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over De Loopbaandokter | Tosca Gort achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *