De Tuinschool Online Ervaringen

Tuinschool Online

Ben jij dol op tuinieren op een milieuvriendelijke manier? Een manier waar geen gebruik van kunstmest of gif een rol speelt? Dan kan Tuinschool Online misschien interessant voor je zijn. Reviewspotter bekijken voor meer informatie en om te zien wat anderen her ervaringen hiermee zijn.

Wat is Tuinschool Online?

Via Tuinschool Online leer je op een milieuvriendelijke, ecologische en duurzame manier tuinieren. Bedoeld om tuinieren te kunnen gebruiken voor een betere wereld. Je kunt hier cursussen volgen, boeken bestellen en krijgt inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast is Tuinschool Online ook aanwezig op verschillende events in Nederland. Dit kun je terugvinden op hun website in de agenda.

Achtergrondinformatie

Suze Peters heeft Tuinschool Online opgericht. Zij houd zich al geruime tijd bezig met tuinontwerp en heeft ook meerder boeken geschreven om informatie te verstrekken over tuinplagen. Ook heeft ze als reactie op de coronacrisis de eerste online cursus gemaakt; een basiscursus over onkruid. Voordat Suze begon met haar tuinbedrijf was ze actief in een boekhandel en uitgeverij in Amsterdam.

Cursusaanbod

Er worden verschillende cursussen aangeboden bij Tuinschool Online. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen moestuin maken via een moestuin plan. Er wordt stapsgewijs uitgelegd met behulp van beeld, video’s en tekst. Aan het einde van elke module is er een praktische doe-opdracht. Er is ook een digitaal Excel bestand dat elk jaar ingevuld moet worden. Wanneer je een cursus aanschaft heb je toegang tot een besloten community om zo zelfverzekerd het moestuinseizoen aan te gaan.

De boeken

Samen met de cursussen worden er ook boeken geschreven door vakdocenten die zijn verbonden aan het platform. Op de cover van de boeken staat informatie over het boek en met een simpele klik kun je een exemplaar bestellen. De website laat zien dat de boeken zeker ook leuk zijn om als cadeau weg te geven. Er zijn boeken over plaagdieren en onkruid aanwezig.

Voordelen van een online cursus

Volgens Tuinschool Online zijn er een aantal voordelen die samenhangen met een online cursus. Zo werken de lessen anders dan een webinar waarbij je op een bepaalde tijd aanwezig moet zijn. Bij een online cursus kun je dit op een moment doen dat jou het beste uitkomt. Je kunt deel nemen via de website of de app. Daarnaast is het belangrijkste vereiste dat je internet hebt, je kunt de les volgen op een mobiel of laptop. Ook is de informatie altijd actueel.

Klantervaringen

Heb jij al ervaringen bij Tuinschool Online? Laat dan weten wat je ervaringen zijn. Heb je meegedaan aan een cursus of een boek besteld? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? Informatie over dit bedrijf wordt zeer gewaardeerd als je jouw visie deelt door een review op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen De Tuinschool Online teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met De Tuinschool Online

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over De Tuinschool Online? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over De Tuinschool Online achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *