Debtt Ervaringen

Debtt

Heb je een incassobureau nodig? Bekijk dan eens de ervaringen van Debtt. Alle recensies die je hier tegenkomt zijn eerlijk en onafhankelijk.

Wat is Debtt?

Debtt is een incassobedrijf gevestigd in Dronten. Zij stellen zichzelf op de hoogte te zijn van alle ins-en-outs als het gaat om regels en wetten. De medewerkers staan klaar om een betrouwbare en goede oplossing te vinden, waarmee zij hun kracht, ervaring en winnaarsmentaliteit versterken. Er wordt gewerkt met huisjuristen, incassospecialisten en andere experts. Samenwerken staat bij Debtt voorop om zo elke zaak tot een goed einde te brengen. Zij staan garant voor gerechtigheid en willen een betrouwbare partner zijn op het gebied van incasso. Voor vragen kun je contact opnemen, dit kan bijvoorbeeld via een contactformulier of door te bellen.

Missie

Het streven van Debtt is om het debiteurensaldo van bedrijven te verlagen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een specialistische manier van incasseren, wat ervoor moet zorgen dat onbetaalde facturen snel betaald worden. Tijdens het hele proces worden klanten begeleid, van het versturen van een factuur tot het incasseren via de rechtbank. Debtt wil bovendien met vernieuwing en innovativiteit de betrouwbaarheid van andere bedrijven herstellen.

Aanmaningen

Een aanmaning is een onderdeel van het proces waarin een debiteur wordt aangesproken op het betalen van het openstaande saldo. Bij de eerste aanmaning worden er geen incassokosten in rekening gebracht. Bij de volgende aanmaning, ook wel een ingebrekestelling genoemd, moet er wel voldaan zijn aan de wettelijke verplichtingen. Hierin moet onder andere de betalingstermijn van 14 dagen worden vermeld. De regels met betrekking tot incasseren staan vastgelegd in de Wet Incasso Kosten (WIK).

Juridisch advies

Ook voor juridisch advies kun je bij Debtt terecht. Dit is handig als de debiteur weigert mee te werken aan het incassotraject. Het dossier zal eerst inhoudelijk worden bekeken door hun juristen alvorens er een voorstel op maat wordt gedaan.

Klantervaringen

Is jouw bedrijf al samen met Debtt aan de slag? Dan kun je hier je ervaring delen via een review. Jouw reactie helpt mee aan het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Debtt teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Debtt

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Debtt? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Debtt achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *