Deelnemer.com Ervaringen

Deelnemer.com: Vereenvoudig je evenementenregistratie

Ben je op zoek naar een geautomatiseerd registratiesysteem voor het organiseren, promoten en beheren van bijeenkomsten? Deelnemer.com biedt een oplossing voor het beheer van deelnemers aan evenementen. Ontdek hoe het werkt en lees de reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten op Reviewspotter.

Welke diensten biedt Deelnemer.com?

Deelnemer.com noemt zichzelf ‘de totaaloplossing voor deelnemersbeheer’. Hier zijn enkele diensten die het bedrijf aanbiedt:

 • Verzenden van uitnodigingen naar deelnemers.
 • Opstellen van een persoonlijk inschrijfformulier in je eigen huisstijl.
 • Verzamelen van gegevens en werven van deelnemers.
 • Registratie van deelnemers.
 • Beheren, wijzigen, zoeken, printen en exporteren van deelnemerslijsten.
 • Facturatiesysteem.
 • Online betaalmodule (bijv. iDeal, creditcard, factuur, incasso en bankoverschrijving).
 • Eigen beheer van het evenement met alle informatie.
 • Barcodescan met e-tickets in pdf-formaat.
 • Gratis aanmaken van zoveel evenementen als je wilt.
 • Exporteren van gegevens naar Excel en PDF.
 • Communicatiemodule om met deelnemers te communiceren in je eigen huisstijl.
 • Evaluatieformulier na het evenement.
 • Opslaan van deelnemers in een adresboek voor toekomstige evenementen.
 • Real-time statistieken voor analyse.

Hoe werkt Deelnemer.com?

Het systeem van Deelnemer.com helpt je bij het sturen van uitnodigingen en het beheren van deelnemers voor je evenementen. Je kunt een eigen beheersysteem maken voor je evenement, dat je later opnieuw kunt gebruiken. Zo’n evenement kan bijvoorbeeld een congres, vergadering, teamuitje of borrel zijn. Het werkt als volgt:

 1. Meld je gratis aan via Deelnemer.com.
 2. Verstuur uitnodigingen aan deelnemers en registreer ze.
 3. Beheer het evenement via het systeem van Deelnemer.com.
 4. Bekijk achteraf statistieken en stuur facturen, ook via het systeem.
 5. Gebruik je account en de deelnemerslijsten voor een volgend evenement.

Kosten

Je kunt gratis een account aanmaken bij Deelnemer.com en zoveel evenementen aanmaken en beheren als je wilt. Vanaf vijf deelnemers betaal je € 1,50 per deelnemer. Je kunt binnen vijf minuten je eerste inschrijfformulier online hebben. Als je eerst wilt kijken of Deelnemer.com geschikt is voor jou, kun je je gratis aanmelden voor een demo-account, waarmee je zoveel evenementen kunt aanmaken als je wilt, maar met maximaal 5 inschrijvingen. Daarna betaal je € 1,50 per deelnemer.

Contactgegevens

Als je contact wilt opnemen met Deelnemer.com, kun je het beste het contactformulier op hun website invullen. Vul je naam, e-mailadres en bericht in, en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Deelnemer.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Deelnemer.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Deelnemer.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Deelnemer.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *