Design Contests Ervaringen

Designcontests

Ben je op zoek naar een origineel ontwerp? Wil je kiezen uit meerdere opties? Heb je ooit gehoord van een ontwerpwedstrijd? Dan is Design Contest misschien interessant voor je. Kijk via deze pagina van Reviewspotter wat klanten ervaren met Design Contests.

Wat is Design Contests?

Design Contest biedt je de mogelijkheid om een wedstrijd te starten om een origineel ontwerp te maken. Je kunt een prijs instellen en even afwachten hoe vele ontwerpers met talent een uniek ontwerp maken, speciaal voor jou. Dit gebeurt binnen enkele uren.

Evalueer inzendingen

Een paar uur nadat je de wedstrijd hebt gestart, beginnen gespecialiseerde en ervaren ontwerpers inzendingen te plaatsen. Je kunt een beoordeling of reactie geven op ieder ontwerp. Alle ontwerpen kunnen afgewezen worden en zo krijg je precies datgene wat je wilt.

Winnaar kiezen

Zodra je een ontwerp ziet dat je bevalt, kun je het selecteren als winnaar en de wedstrijd sluiten. De ontwerper zal de bronbestanden verwerken en een document ondertekenen waarin je de auteursrechten krijgt. Ook kun je meerdere prijzen instellen om meer ontwerpers aan te trekken.

De auteursrechten

Je krijgt de bronbestanden en de auteursrechten voor alle ontwerpen. Hiermee tekenen de ontwerpers een document waarmee ze de rechten aan jou als eigenaar overdraagt. Als je tevreden bent met de bestanden en het document, wordt het prijzengeld naar de ontwerper uitbetaald. Dit regelen zij allemaal.

Meer ontwerpen

Wil je meer ontwerpen? Dan is dat mogelijk bij DesignContest. Het is niet nodig om steeds een nieuwe wedstrijd te starten. Design Contest helpt je hiermee met een vereenvoudigd proces dat jarenlang is verbeterd.

Budget

Het aantal verwachte inzendingen is meestal afhankelijk van je budget. Maar je kunt ook meerdere prijzen, gegarandeerde wedstrijden en uitgelichte wedstrijden instellen om meer ontwerpers te trekken. Je kunt het aantal verwachte ontwerpen controleren door op ‘een wedstrijd starten’ te klikken.

Bescherming

Wil je je Graphic Design-project beschermen met een NDA? Het antwoord is ja. De klant kan iedereen die toegang heeft tot het project een geheimhoudingsovereenkomst laten tekenen.

Weetjes

  • Er is bij Design Contests een garantie van 100% geld-terug. Mocht je niet tevreden zijn met een ontwerp, krijg je je geld gegarandeerd terug.
  • Alle auteursrechten van Graphic Design worden altijd overgedragen. Bij DesignContest tekenen ontwerpers altijd een auteursrechtendocument voor de klant.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Design Contests teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Design Contests

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Design Contests? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Design Contests achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *