DesignRevision Ervaringen

Design/Revision

Ben je op zoek naar krachtige verwerkingstools voor webontwikkelaars? Dan is Design/Revision mogelijk een uitstekende keuze voor jou. Check via Reviewspotter wat voor ervaringen andere klanten hiermee hebben opgedaan.

Wat is Design/Revision?

Design/Revision biedt professionele programmatuur aan om webontwikkelingen mee uit te voeren. Ze helpen ontwerpers en bouwers om hun projecten volgens planning te voltooien en om ze sneller te kunnen verzenden.

Shards Pro

Een van de producten die aangeboden worden is het high-end UI-pakket genaamd Shards Pro. Dit pakket is voorzien van meer dan 120 blokken, bijna 350 componenten, 15 voorgeconfigureerde lay-outs en 13 volledige categorieën. Volgens Design/Revision is dit de ideale software voor digitale producten, mobiele toepassingen, start-ups of bedrijven.

Abonnee

Als abonnees krijgen leden toegang tot abonnee-deals voor toekomstige uitgaven, wekelijkse blog samenvattingen en aankondigingen van nieuwe producten. Design/Revision garandeert dat er geen ongewenste reclames zullen worden verstuurd. Daarnaast wordt er een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen aangeboden voor alle betaalde items. Bij ontevredenheid met een aankoop kan het contactformulier ingevuld worden via de pagina ‘mijn account’ om aanspraak te maken op deze garantie.

Support tickets

Om contact op te nemen met het ondersteuningsteam kan een support-ticket worden geopend op de ‘mijn account’ pagina. Selecteer de tab ’technische ondersteuning’ en vul het formulier in met het e-mailadres van de betaling.

Abonnement opzeggen

Als je je abonnement wilt beëindigen, kun je dit doen door FastSpring te bezoeken met hetzelfde e-mailadres als bij de betaling. Indien er met PayPal is betaald, kan het abonnement ook binnen dat account worden beheerd. Het opzeggen van het abonnement heeft geen invloed op het gebruiksrecht van het product, maar het beëindigt wel de toegang tot updates en technische ondersteuning.

Foutmeldingen

Als je een fout vindt of niet weet waar je dit moet melden, hebben alle gratis en betaalde programma’s hun eigen opslagplaats op GitHub binnen het profiel van de organisatie. Zoek hier naar de repository van de specifieke software of stuur een bericht via e-mail. Er wordt ook gewerkt aan de ontwikkeling van een contactformulier.

Wat hebben klanten ervaren?

Ben je klant bij Design/Revision? Welke producten heb je aangeschaft? Wat zijn je ervaringen met Design/Revision? Ga je hier vaker iets bestellen? Zou je dit bedrijf aanbevelen aan anderen? Heb je de producten op tijd ontvangen? Hoe beviel de service? We zijn benieuwd naar jouw feedback over dit bedrijf. We waarderen het enorm als je je mening deelt via Reviewspotter. Dankzij jouw bijdrage blijft dit het grootste, meest objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews.

Mede wetenswaardigheden

Je mag de programma’s gebruiken voor klantgerichte taken en betaald worden voor je diensten. Design/Revision verzekert dat dit geen enkel probleem is. Als je de gratis producten liever niet per e-mail wilt downloaden, is er ook een andere optie. Een aantal gratis programma’s is online beschikbaar via GitHub. Daarnaast is er een FAQ-pagina waar veelgestelde vragen en antwoorden worden getoond. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar contact@designrevision.com.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DesignRevision teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DesignRevision

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DesignRevision? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DesignRevision achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *