Dinner Train Ervaringen

Dinner Train

Wil je een originele manier van uiteten gaan ervaren? Dan is de Dinner Train misschien wel iets voor jou. Bekijk via Reviewspotter wat er bekend is over dit restaurant in een rijdende trein.

Wat is Dinner Train?

De Dinner Train is een origineel uitje dat bestaat uit een in restaurantstijl ingerichte trein. Dit kan ervaren worden in 15 verschillende steden. Een rijdende trein is een unieke ervaring die bedacht is door Tim Beltz. Voor de meeste mensen is het een geheel nieuwe belevenis. Er kan online gereserveerd worden via de website. Kies eerst uit een van de 15 steden en reserveer direct via de ‘boek nu online’ knop. Meer informatie is te vinden bij de ‘meer informatie’ optie. Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan contact op.

Onze Diensten – Aanbiedingsmail met puntensaldo

Dankzij de 4 restauratierijtuigen is de Dinner Train goed herkenbaar aan de blauwe kleur met het originele logo. Elke trein is voorzien van een bar, toilet en keuken. Volgens de bedenker is de ruimte knus en gemoedelijk ingericht, met zitplaatsen aan een 2- of 4-persoonstafel. Ieder tafeltje is aan het raam geplaatst zodat je optimaal kan genieten van de omgeving.

Onderscheidend

Volgens de bedenker Tim Beltz, is het gezond om soms uit de comfort zone te stappen. Dat is wat hij heeft gedaan toen hij dit idee bedacht. Met jaren ervaring in de horeca en een echt ondernemershart, werkte hij op een creatieve manier aan dit concept, zodat het modern en fris aanvoelt. Zijn team gelooft dat originaliteit altijd het belangrijkste is. Het gaat niet alleen om het eten, maar om een beleving waar je al je zintuigen mee worden geprikkeld.

Instapkaarten en vertrek

Na het boeken ontvang je per mail een bevestiging met de instapkaarten. Deze kun je afdrukken op A4-papier of downloaden op de mobiele telefoon. Elke kaart zit voorzien van een QR-code die je toegang geeft tot het treinstation. De kaarten staan ook boordevol informatie met betrekking tot het vertrekspoor, vertrekstation en de vertrektijd. Hou altijd goed het station in de gaten en luister naar de omroepberichten.

Klantervaringen

Heb jij weleens een hapje gegeten in de Dinner Train? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een leuke plek om uit eten te gaan? Zou je anderen aanbevelen een tafeltje te reserveren in deze trein? We stellen het op prijs als je jouw visie deelt via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Dinner Train teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Dinner Train

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Dinner Train? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Dinner Train achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *