DogBuddy Ervaringen

DogBuddy

Heb je behoefte aan een overnachting voor je huisdier? Of wil je graag een huisoppas, uitlaatservice of dagopvang regelen? Misschien is DogBuddy dan de ideale oplossing voor je. Lees hier meer over de ervaringen met dit bedrijf.

Wat is DogBuddy?

DogBuddy faciliteert mensen die op zoek zijn naar een plek voor hun hond, een huisoppas, uitlaatservices of dagopvang. Zij brengen daarom mensen in contact met hondenbekers die precies kunnen voldoen aan hun behoeften. DogBuddy geeft aan dat zij hierbij alsof het gezinsleden van de huisdieren zijn! Het bedrijf valt onder Rover! en heeft naar eigen zeggen 20.000 ervaren en gecontroleerde hondenoppassers die samen meer dan 500 jaar ervaring hebben. Je kunt ook gebruik maken van de DogBuddy iPhone-App of de DogBuddy Android-App voor alle services.

Zoek je een bepaalde dienst? Dan kun je op de website een zoekopdracht beginnen om precies de persoon te vinden die bij je passie en behoeften past. DogBuddy stelt hierbij ‘geschikte honden, geschikte mensen’. Het bedrijf is via e-mail eventueel te bereiken via hulp@dogbuddy.com.

Klacht

Mocht je een klacht hebben over DogBuddy, neem dan eerst contact met het bedrijf op. Vermeld hierbij in detail wat de oorzaak van je klacht is en stuur deze naar legal@rover.com. De medewerkers proberen iemand er mee te helpen, maar als dat niet lukt kun je aan de slag gaan met een arbitragezaak.

Dagopvang

Als je kiest voor dagopvang kun je uit honderden lokale en ervaren hondenoppassers kiezen. DogBuddy geeft aan dat je gerust op vakantie kunt gaan omdat je hond in goede handen is. Er wordt gesteld dat alleen betrouwbare oppassers worden geboden.

Hondenuitlaten

Ook voor het uitlaten van je hond kun je terecht bij DogBuddy. Hier vind je betrouwbare uitlaters uit jouw buurt, die door andere hondeneigenaren beoordeeld zijn en goedgekeurd zijn door de medewerkers van het bedrijf. Deze ervaren liefhebbers zullen er voor zorgen dat je hond zorgeloos wordt uitgelaten.

Alternatief voor hondenpension

DogBuddy is volgens het bedrijf een liefdevol alternatief voor een traditioneel hondenpension. Je kunt op de website tal van overnachtingen voor je hond ontdekken.

Acceptatie andere dieren

Katten en andere dieren worden bij DogBuddy ook geaccepteerd. Het bedrijf is dol op alle dieren, behalve op giftige slangen of paarden die niet geschikt zijn voor hun service.

Klantervaringen bij DogBuddy

Indien je klant bent bij DogBuddy zouden we heel graag jouw ervaringen willen weten. Wat heb je precies geregeld via DogBuddy? En ben je tevreden over de service? Zou je andere mensen aanraden iets bij DogBuddy te kopen? Het delen van je mening op Reviewspotter is ontzettend waardevol! Jouw feedback helpt om Reviewspotter het meest objectieve bedrijf te maken op het gebied van bedrijfsrecensies.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DogBuddy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DogBuddy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DogBuddy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DogBuddy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *