Dyme Ervaringen

Reviewspotter over Dyme: geniet van een goed financiëel overzicht

Je schrikt je rot als je €50 wilt overmaken naar je OV-chipkaart en het mislukt omdat je geen budget hebt. En als je jouw mobielbankieren applicatie bekijkt, zie je dat je huur en zorgtoeslag ineens zijn afgeschreven, evenals je maandelijkse Netflixabonnement en de bijdrage aan je oude studievereniging. Daarbovenop verbruik je 30% van je loon aan koffie en snacks onderweg! Als je een duidelijk financiëel overzicht nodig hebt, is Dyme de app voor jou. Dit platform geeft je een overzicht van al je uitgaven en geeft je tips om voordeliger te leven.

Dyme, opgericht door David Knap, is pas een jaar geleden gelanceerd en is al genomineerd voor een Accenture Innovatie Award. Volgens Knap heeft 50% van de Nederlandse bevolking nog steeds een abonnement waar ze niets meer gebruiken van, maar veel mensen hebben geen duidelijk beeld van hun financiën. Dyme komt hiermee tegemoet door de uitgaven in een handig overzicht te zetten.

Dyme is momenteel alleen beschikbaar voor de Rabobank, ING en ABN Amro, maar heeft plannen om American Express en N26 toe te voegen. Met de technologie die bij Dyme wordt gebruikt, worden alle vaste lasten vanuit de bankafschriften gelezen en geven een duidelijk overzicht. Om dit te kunnen doen, moet je eerst je bankkoppeling aan de app koppelen. Hierbij komt de PSD2-wetgeving in beeld, waarmee een derde toegang kan krijgen tot jouw bankrekening, als jij hiervoor toestemming geeft.

Daarnaast geeft Dyme suggesties om over te stappen naar een andere leverancier of om een abonnement op te zeggen. Heb je een vraag, of heb je een negatieve ervaring met Dyme gehad? Laat anderen hier weten welke klacht je had en geef tips aan anderen. Heb je Dyme al gebruikt? De bezoekers van Reviewspotter zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Laat ze weten bij welke bank je zit, of je een duidelijk overzicht kreeg, of je overstapte naar een andere leverancier, wat de pluspunten van de app zijn en wat er nog verbeterd kan worden. Zou je Dyme aan anderen aanraden? Laat het de bezoekers van Reviewspotter weten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Dyme teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Dyme

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Dyme? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Dyme achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *