Easly.nl Ervaringen

Easly.nl: wat is dit bedrijf?

Ben je op zoek naar een website waar je online gezondheidstesten kunt kopen? Dan is Easly.nl zeker een optie om in overweging te nemen. Op Reviewspotter vind je alleen maar objectieve, onafhankelijke recensies van dit bedrijf. Wat is Easly.nl precies?

Easly.nl heeft zichzelf als missie gesteld om de mensen gezond te laten leven door grip en inzicht te geven op de gezondheidssituatie. Ze willen dat medische informatie en advies voor iedereen toegankelijk zijn. Op het platform kun je testen bestellen voor lifestyle, gezondheid, Covid en SOA. Veiligheid staat bij hen hoog in het vaandel en persoonlijke gegevens en medische informatie worden uiteraard nooit gedeeld met derden.

Producten en diensten van Easly.nl

Bestellingen die je deelt met Easly.nl worden verzonden door middel van PostNL, alleen binnen Nederland. Zoals bij de meeste bedrijven, als je je bestelling niet ontvangt, dan moet je contact opnemen met de klantenservice om te zien waar er iets mis is gegaan. Als je ongebruikte testen terug wil sturen, dan kun je dit binnen 5 werkdagen doen. Let wel op dat je de retourvoorwaarden in acht neemt: verpakkingen mogen bijvoorbeeld niet zijn geopend, stickeretiketjes mogen niet zijn verwijderd etc. Als je aan alle voorwaarden voldoet, dan betaalt Easly.nl het aankoopbedrag terug.

Uiteindelijk krijg je als je je bij Easly.nl registreert een persoonlijk dashboard waar je al je gegevens terug kan vinden in speciale grafieken en waar je medische interpretatie en advies van artsen in terug kan vinden. Daarnaast is er binnenkort ook de optie om een EaslyVideoCall te starten, waarmee je direct in contact kan komen met een arts, zodat je niet langer in lange wachtrijen of op vervelende tijdstippen een afspraak moet maken.

Laboratoria van Easly.nl

Easly.nl werkt samen met twee ISO-gecertificeerde laboratoria, elk met hun eigen analyseapparatuur. Alle artsen die hier werken zijn BIG-geregistreerd. Als je een test wilt uitvoeren, heb je een testkit, werkende internetverbinding en een camera nodig, waarmee je de test op een tablet, laptop of mobiele telefoon moet uitvoeren. Uiteraard hoef je geen app te downloaden om dit te kunnen doen.

Om alle testen optimaal te bewaren, moet je ze opslaan bij een temperatuurschaal tussen de 2 en 30 graden Celsius. Verder moet je er ook voor zorgen dat je de test niet in direct zonlicht legt.

Klantervaringen Easly.nl

Heeft u al ervaring met het afnemen van testen van Easly.nl? Als dat zo is, dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Als je geen bevestiging van je afspraak krijgt, kijk dan eerst in je ongewenste mail en als daar ook niks staat, stuur dan een e-mail naar klantenservice@easly.nl. Als je al iets hebt ervaren bij Easly.nl, dan zouden we het erg waarderen als je je mening deelt in een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Easly.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Easly.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Easly.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Easly.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *