Easyship Ervaringen

Easyship

Is u op zoek naar verzendoplossingen voor uw zaak? Wilt u producten naar de hele wereld verzenden? Misschien dat Easyship dan de oplossing biedt. Bezoek de pagina van ReviewsSpotter om te ervaren wat er bekend is over Easyship. Hier leest u alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is Easyship?

Easyship is een uitstekend cloudgebaseerd platform voor verzendingstechnologie die e-commerceverkopers helpt hun producten wereldwijd te verzenden. Ze streven naar het doorbreken van de laatste barrière in de internationale e-commerce. Het bedrijf heeft kantoren in steden zoals Montreal, Londen, New York, Rotterdam, Hong Kong, Singapore en Melbourne.

Verken de diensten van Bulle de Linge!

Wereldwijd verzenden. Toen ze aan het samenwerken waren met de e-commerceverkopers, ontdekten ze dat wereldwijde verzending de laatste barrière was die bedrijven tegenhield om de stap te zetten richting de internationale markt. Nadat ze de frustraties hadden ervaren van de e-commerceverkopers, wisten ze dat er een betere manier moest zijn om producten wereldwijd te verzenden. Ze werken samen met bedrijven die actief zijn in alle branches van de economie.

Missie

Volgens Easyship, moet elk bedrijf, ongeacht de grootte, in staat zijn om wereldwijd te verkopen. Hun team bestaat uit mensen in de Verenigde Staten, Europa en Azië die altijd hard werken om verzendoplossing te bieden die voortdurend worden bijgewerkt. Transparantie, innovatie, slim denken en er voor iedereen zijn zijn de kernwaarden binnen dit bedrijf.

Verzendsoftware

Via de software van Easyship kunt u uw labelgeneratie, verzending en uitvoering allemaal beheren vanuit de cloud. U kunt uw e-commerceomzet wereldwijd laten groeien via geavanceerde verzendsoftware. Zo kunt u al binnen enkele minuten beginnen. Al uw zendingen worden overzichtelijk op één plek gezet. Maak zendingen, upload CSV’s of synchroniseer bestellingen in realtime vanuit uw winkel. Het genereren van zendingen gaat volgens Easyship soepel en zonder problemen.

Speciale verzendregels

U kunt uw bedrijf automatiseren door middel van speciale verzendregels. U kunt uw verzendvoorkeuren aangeven, zodat u geen tijd verspilt aan handmatige handelingen. U kunt automatiseringen instellen op basis van koerierselectie, bezorgvoorkeur, pakketgrootte, productwaarde, en meer. U kunt etiketten en verzenddocumenten genereren. Dankzij de software van Easyship heeft u alleen nodig wat de koerier nodig heeft.

Voordelen

Het bedrijf claimt dat u kunt verzenden als een ‘baas’ dankzij hun software. Importeer bestellingen, kies de beste koeriers uit, en genereer vervolgens vooraf ingevulde labels en documenten. U kunt verzendkosten direct vergelijken. Als u internationale klanten een vergelijkbaar serviceniveau wilt aanbieden als binnenlandse klanten, dan is dat volgens Easyship mogelijk.

Tarieven

U kunt uw bedrijfsresultaten beschermen tegen hoge tarieven door bulkzendingen. Deze verzendingen worden vervoerd via eigen scheepvaartroutes. Als u gratis verzendingen wilt aanbieden, dan is dat eveneens mogelijk. U kunt dit automatisch in regelen via de software. Volgens het bedrijf is dat geen enkel probleem.

Samenwerkingen

Het wordt aangegeven dat u meer dan 250 verzendoplossing kunt gebruiken van befaamde koeriers. Enkele voorbeelden hiervan zijn UPS, FedEx en DHL. Volgens Easyship bespaart u tot 70%. Voor elke koerier ziet u o.a. de bez

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Easyship teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Easyship

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Easyship? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Easyship achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *