Een Veilig Gevoel Ervaringen

Voel je veilig met Een Veilig Gevoel

Ben je op zoek naar een beveiligingsoplossing voor je woning of bedrijf, maar is een compleet alarmsysteem geen optie? Misschien is het abonnement van Een Veilig Gevoel de oplossing. Je kunt als klant van het beveiligingsbedrijf gebruikmaken van alle beveiligingsmiddelen en betaalt gewoon per maand een vast bedrag. Wil je meer weten over de ervaringen van Een Veilig Gevoel met de systemen? Kijk dan op Reviewspotter voor hun beoordelingen. Je weet dan zeker dat de beveiliging van dit bedrijf betrouwbaar en echt veilig is. Bekijk de onafhankelijke reviews en je weet altijd wat je van het abonnement kunt verwachten.

Hoe is Een Veilig Gevoel ontstaan?

Het idee voor Een Veilig Gevoel werd in 2010 ontwikkeld door team van Fritsz Meer Automatiseringen. Er kwam een vraag binnen van een klant die zijn vakantiehuis in buitenland op afstand wilde beveiligen door middel van camera’s. De klant had ook de wens om dit te doen met een betaalbaar abonnement. Uiteindelijk is hieruit in 2011 het bedrijf Een Veilig Gevoel geboren. Met het maandelijkse abonnement bepaalt de klant zelf welke beveiligingsmiddelen er gebruikt worden voor hun woning, winkel of kantoor. Zo betaal je nooit te veel.

Diensten van Een Veilig Gevoel

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beveiliging van je huis bij Een Veilig Gevoel. Je kunt zelf beslissen welke diensten je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit:

 • Camerabeveiliging
 • Alarmsysteem
 • Toegangscontrole
 • AED
 • Mistgenerator
 • Deurintercom

Waarom Een Veilig Gevoel?

Het beveiligingsbedrijf wil met hun voordelen klanten overtuigen om voor hun te kiezen. De voordelen zijn:

 • Een gecertificeerd bedrijf bij KIWA en VEB
 • Geen extra kosten door installatie, service en onderhoud
 • Elke maand een vast bedrag
 • Kleinere kans op diefstal of een overval
 • Gebruikersvriendelijk en toegankelijk voor iedereen

Klantenservice

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Een Veilig Gevoel. De meest directe manier is de LiveChat op de website. Je kunt hier meteen al je vragen stellen. Voor klachten kun je ook een chat gebruiken, maar het is ook mogelijk om te bellen. Ook is er een contactformulier en een emailadres. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen via Facebook en Twitter.

Deel jouw ervaringen met Een Veilig Gevoel

Vertel andere klanten over je ervaringen met het beveiligingsbedrijf en schrijf een review! Is het abonnement duur? Zijn de systemen betrouwbaar? En geeft het echt een veilig gevoel? Laat andere klanten weten of jij de beveiligingssystemen van Een Veilig Gevoel aanraadt.

Wil je weten wat anderen ervan vinden?

Wil je weten of de alarmsystemen echt veilig zijn? Zijn de camerabeveiliging betrouwbaar? En is de beveiliging duur? Lees dan de reviews en ervaringen over Een Veilig Gevoel.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Een Veilig Gevoel teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Een Veilig Gevoel

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Een Veilig Gevoel? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Een Veilig Gevoel achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *