Eigen-bedrijf-online.nl Ervaringen

Reviewspotter

Als je een eigen bedrijf hebt of gaat starten en daarbij een online winkel wilt hebben, is het belangrijk om alles goed geregeld te hebben. Een goed werkende website, een bestel- en betaalsysteem, een boekhoudprogramma en nog veel meer. Eigen-bedrijf-online.nl staat hierbij klaar met hun producten en diensten, lees hier meer over hun reviews.

Eigen-bedrijf-online.nl is opgericht door NetCare. Als je zaken wil doen via internet, bieden zij hun helpende hand. Ze hebben producten en diensten die beginnende en groeiende bedrijven ondersteunen. Ook hebben ze MyVox, waarmee je gemakkelijk bestanden en kennis kan uitwisselen tussen verschillende partijen. Kijk hier voor de voorlichtingsfilm van de Kamer van Koophandel over het starten van een bedrijf.

Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, waarin meerdere modules gecombineerd zijn. Zo heb je de website, gebaseerd op WordPress met een eigen domein. Je krijgt onbeperkt aantal pagina’s met media uploadmogelijkheden, SEO en analytics. Daarnaast heb je de webshop waarmee je onbeperkt aantal producten kunt verkopen en voorraad kunt bijhouden. Er zijn verschillende online betalingsmogelijkheden zoals iDeal en alle orders kunnen via de boekhoudmodule verwerkt worden. Als je samenwerkt kun je een groep aanmaken en tot 50 mensen uitnodigen. Daarnaast kun je bestanden delen, discussies, taken en notulen vastleggen, werkprocessen maken en uitvoeren en bezoekersverslagen maken. Verder kun je email ontvangen en verzenden, een eigen domein, agenda, taken en contacten. Ook de boekhouding is geregeld met een grootboek en automatische verwerking via de webshop.

Wil je deze modules en pakketten uitproberen? Dat kan, je krijgt hierbij een maand gratis de tijd om de website en webshop goed in te richten voordat de klanten deze te zien krijgen. Er komt ook een kassasyssteem bij waarmee je in fysieke winkel en in de webshop kunt werken. Je betaalt de diensten via iDeal of automatische betaling, excl. BTW. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden, dan kun je contact opnemen met NetCaro of gebruik maken van de livechat module op de website. Op de website vind je ook veelgestelde vragen, tips en nog meer informatie over wat je moet doen voordat je begint.

Heb je klachten over de diensten? Deze moet je binnen acht dagen na levering melden via de aangeboden support kanalen. Doe je dit niet, dan vervalt je recht op schadevergoeding. Als er schade is ontstaan door werkzaamheden van NetCare, dan kun je hiervoor schadevergoeding ontvangen. Er worden geen vergoedingen gegeven voor storingen of tijdelijke niet-beschikbaarheid. Laat ook jouw review achter! In hoeverre heb je met de pakketten en modules van Eigen-bedrijf-online.nl alles in huis om gemakkelijk een webshop te onderhouden?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Eigen-bedrijf-online.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Eigen-bedrijf-online.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Eigen-bedrijf-online.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Eigen-bedrijf-online.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *