Email Checker Ervaringen

Emailchecker

Wil je een bedrijf dat e-mails kan controleren? Misschien is Emailchecker wel het beste bedrijf voor jou. Op deze pagina lees je objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. Wat is Emailchecker precies?

Emailchecker zorgt ervoor dat je e-mails gecontroleerd worden. Ze zorgen ervoor dat een e-mailadres in real-time correct en actief is zonder dat een bericht verstuurd hoeft te worden. De e-mailverificatie API kan gemakkelijk worden geïmplementeerd op allerlei websites en applicaties, waaronder; online aanvraagformulieren, POS-systemen (Point of Sale) en kassa’s voor e-commerce.

Emailchecker helpt je om valse e-mails te voorkomen. Als je een website, blog of forum beheert, maak het dan moeilijker voor gebruikers om zich aan te melden met ongeldige e-mailadressen. Je kunt hiervoor de API voor e-mailverificatie gebruiken. Zorg er bij kassa’s voor dat klanten de bestelmeldingen en ontvangstbewijzen te krijgen, door te voorkomen dat er ongeldige e-mails worden ingevuld bij het afrekenen.

Softwareleveranciers die e-mailadressen vastleggen kunnen de e-mailcontrole gebruiken voor volledige e-mailverificatie als toegevoegde waarde. Als een callcenter e-mailadressen gebruikt als klantgegevens, kan real-time verificatie het aantal verkeerd getypte e-mailadressen aanzienlijk verminderen.

Op het gebied van prijs zijn er verschillende opties. Er zijn 25.000 vooruitbetaalde e-mailverificatietegoeden. Als je de e-mailverificatie online wilt gebruiken, selecteer je eenvoudig het aantal e-mail credits dat je nodig hebt. Je hoeft je alleen maar aan te melden en je aankoop te voltooien. Vervolgens kun je binnen enkele minuten beginnen met het online ‘opkuisen’ van je lijsten. U kunt de online prijsschaal bekijken om de pay-as-you-go-tariefplannen voor e-mailverificatie van dit bedrijf te bekijken.

Je kunt ook gebruik maken van een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je eenvoudig je e-maillijsten ‘slepen en neerzetten’ voor onmiddellijke opschoning en verificatie. Door het grote aanbod van prijsopties is Email Checker zowel gebruiksvriendelijk als betaalbaar. Geen zorgen, er is ook een gratis account beschikbaar waarmee je het dashboard kunt bekijken.

Ook bestaat er een e-mailverificatie API die voor een groot aantal klanten gebruikt wordt om e-mailadressen in real-time te controleren. Deze analyseert niet alleen de syntaxis en het domein, maar controleert ook of de mailbox van de gebruiker beschikbaar is. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Emailchecker.

Klantervaringen

Ben je klant bij Emailchecker? We zijn benieuwd naar je ervaringen met deze organisatie! Op welke manier heb jij met Emailchecker samengewerkt? Wil je in de toekomst nog meer met de Emailchecker samenwerken? We stellen het op prijs als je je bevindingen over Emailchecker deelt op deze pagina. Zo help je mee om Reviewspotter het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Email Checker teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Email Checker

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Email Checker? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Email Checker achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *