ESET Ervaringen

ESET: Klantervaringen Bij Dit IT Security Bedrijf

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT security? Dan is ESET misschien wel een goede oplossing voor jou. Lees hieronder wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.

Wat is ESET?

ESET is een bedrijf dat zich richt op IT security voor bedrijven. Op dit moment is Richard Marko de CEO van ESET. Marko stelt dat het bedrijf al dertig jaar mensen en bedrijven helpt bij het beschermen van hun digitale werelden. Het bedrijf begon klein en groeide later uit tot een bekend merk wereldwijd. Op dit moment bieden ze hun diensten aan 110 miljoen klanten over 202 landen. Er is de laatste tijd veel veranderd bij ESET, maar de kernwaarden, aspiraties en filosofie zijn hetzelfde gebleven. Deze organisatie probeert een bijdrage te leveren aan een veilige digitale wereld, waar mensen zorgeloos kunnen genieten van de voordelen van technologie.

ESET stelt een pionier te zijn op het gebied van antivirusbescherming, met als missie om alle mensen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Ze willen ook een veiligere technologische omgeving creëren, door middel van educatie en het bedienen van ethische en gepassioneerde mensen.

Waarden bij ESET

Bij ESET gelden er een aantal waarden. Zo moedigen ze moed aan bij het nemen van moeilijke beslissingen en streven ze ernaar om een verschil te maken. Integriteit staat bij deze organisatie hoog in het vaandel, en wordt uitgedragen bij alles wat ze doen. Betrouwbaarheid is ook erg belangrijk bij ESET. De medewerkers doen er alles aan om beloftes na te komen en vertrouwen te winnen bij klanten.

Weetjes

  • ESET bedient bedrijven, mensen die thuiswerken, ZZP’ers, kleinbedrijf en grote bedrijven
  • Ze hebben producten zoals multi-platform beveiliging, antivirus, MacOS producten, Android producten, ‘licensering’ voor thuis en gratis virusscanners
  • Er is een ‘Refer a Friend’ optie waarbij je 6 maanden gratis ESET krijgt als je de software aanbeveelt bij nieuwe klanten. Je krijgt een extra beloning, maar ook de nieuwe gebruiker krijgt een extra maand gratis proefabonnement
  • Je kunt met één licentie voor al je apparaten activeren, ongeacht het besturingssysteem

Klantervaringen bij ESET

Als je klant bij ESET bent, dan horen we graag van jouw. Wat heb je precies bij ESET gekocht? Ben je tevreden met de service? Koop je in de toekomst vaker iets bij ESET? Zou je aan anderen aanraden om iets bij ESET te kopen? Laat je mening achter op Reviewspotter, dan help je andere mensen bij het maken van een keuze. Jouw mening is goud waard voor Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ESET teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ESET

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ESET? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ESET achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *