Esoterra.nl Ervaringen

Esoterra

Sta jij al lange tijd in ontwikkeling om professioneel masseren te kunnen beoefenen? Dan is er misschien wel wat interesses voor jou bij Esoterra. Op deze pagina vind je alle informatie die je wilt weten over deze organisatie. Bekijk via Reviewspotter de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is Esoterra?

Esoterra is een vakopleiding waar mensen hun masseursdiploma kunnen behalen. Met lessen worden studenten geëquipeerd met handvaten om dit op professionele wijze te beoefenen. Het lichaam wordt gezien als een cruciaal onderdeel voor het vermijden van klachten, gevoelens en ervaringen. Vanwege deze benadering werd deze organisatie al gestart in 1998 en sindsdien kunnen er opleidingen gevolgd worden. Momenteel kiezen veel vrouwen ervoor om deze opleidingen te volgen omdat ze een goede ondersteuning willen tijdens hun ontwikkeling.

Open diensten

Via een speciale pagina op de website van Esoterra kunnen leraren en leraeressen worden gevonden. Deze specialistische vakmensen hebben aanzienlijke ervaring in het masseren en hebben passie voor het vak. Op deze manier hopen zij studenten verder te kunnen helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Locatie

Het bedrijfspand van Esoterra is gelegen in het rustige Bilthoven, wat centraal in Nederland ligt. Er is ruimte voor drie zalen en een loungeruimte. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur en vanaf Utrecht CS is er een bushalte op korte loopafstand. De ligging is een bron van inspiratie; rust en ontspanning te midden van veel bedrijvigheid.

Lesaanbod

Er worden bij Esoterra variërende opleidingen en cursussen aangeboden. Het beste is om op de website te kijken om te zien wat er precies aangeboden wordt. Er worden zowel cursussen voor beginners tot gevorderden aangeboden in verschillende onderwerpen zoals aanraking, lichaam en energetisch.

Klachtenreglement

Er is een klachtenreglement waarin staat hoe je met conflicten tussen personeelsleden, studenten en docenten omgaat. Bij deze procedure is er een klachtenbrief verplicht om in te dienen. De klachtencommissie bestaat uit drie personen, waaronder de voorzitter, een oud-student en oprichter. Als een klacht betrekking heeft op iemand uit de commissie, dan zal deze persoon geen rol spelen bij de behandeling. Als de klacht binnen vier weken na het indienen is behandeld en niet volledig is omschreven, wordt er gevraagd om een aanvulling.

Klantervaringen

Heb jij al een opleiding gevolgd bij Esoterra? Deel dan je ervaringen via een review om anderen een goed beeld te geven van deze organisatie.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Esoterra.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Esoterra.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Esoterra.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Esoterra.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *