EssentialPIM Ervaringen

EssentialPIM

Ben je op zoek naar een mobiel platform om jouw gegevens onderweg te beheren en te bewaren? Misschien biedt de software van EssentialPIM een oplossing. Kijk op Reviewspotter om te zien welke klantervaringen er met EssentialPIM zijn. Wat is EssentialPIM?

Met EssentialPIM voor mobiele platformen (iPhone / iPad en Android) kun je al jouw gegevens onderweg bewaren en beheren. Ook krijg je naadloze synchronisatie van al je gegevens met je apparaten. EssentialPIM brengt precies met zich mee wat een persoonlijke informatiemanager moet doen. Je persoonlijke informatie wordt beheerd met de software; het is zo simpel. Wat EssentialPIM zo speciaal en uniek maakt, is dat elke functie is gecreëerd op basis van verzoeken van klanten.

EssentialPIM voor Windows is in de loop der jaren uitgegroeid tot een flexibele, maar zeer intuïtieve applicatie waarmee je binnen enkele minuten aan de slag kunt. Met behulp van een draagbare versie, uitgebreide import-, export- en synchronisatiefuncties ben je eigenaar over je gegevens. Ook kun je met EssentialPIM voor mobiele platformen (Android en iOS) al je EssentialPIM-gegevens op de pc-versie bewaren en beheren onderweg.

Cloudservices

Je kunt gebruikmaken van synchronisatiefuncties met alle populaire Cloudservices, waaronder Google Agenda, Contacten, Taken, Drive, iCloud, Toodledo, SyncML, CalDav, EPIM Cloud en nog meer. Er is ook native Dropbox-ondersteuning. Jouw gegevens kunnen worden geüpload naar een Android-apparaat, iPhone of iPad en kunnen daar worden beheerd wanneer je onderweg bent. Zelfs MS Outlook en Exchange Server worden ondersteund.

Taggen, koppelen

Met EssentialPIM kun je al je items taggen en koppelen met elkaar. Het zijn jouw gegevens en ze zijn met elkaar verbonden. Je kunt bijvoorbeeld je afspraken koppelen aan de mensen die je ontmoet en de taken die je moet uitvoeren voordat je ze ontmoet. Alle gerelateerde gegevens kunnen op één scherm worden bekeken, ongeacht het type. Ook krijg je betrouwbare en veelzijdige beveiliging. Gegevens kunnen worden versleuteld met een geavanceerde 256-bits AES (Rijndael) -sleutel volgens de industriestandaard.

Veiligheid

Synchronisatie met Cloud services is beveiligd met SSL. Dit is dezelfde technologie die wordt gebruikt bij internetbankieren. Gegevens zijn ook beveiligd op je computer en wanneer ze verlaten worden de gegevens ook beveiligd.

Wetenswaardigheden

EssentialPIM ondersteund naast Engels ook de talen Portugees, Italiaans, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Chinees, Pools, Nederlands, Turks, Zweeds. Er zijn geïntegreerde plaknotities waarvan elke notitie een plakbriefje kan worden. Ook is er een open source Firebird-database-engine waarmee je zelf plug-ins en applicaties kunt schrijven voor jouw gegevens. Alle gegevens kunnen worden afgedrukt in meerdere lay-outs.

Klantervaringen

Heb je al eerder met EssentialPIM gewerkt? Laat via Reviewspotter weten hoe je ervaring met de software is. Jouw ervaring helpt andere gebruikers bij het maken van hun keuze. Moeten ze wel of geen zaken doen met EssentialPIM?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen EssentialPIM teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met EssentialPIM

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over EssentialPIM? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over EssentialPIM achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *