EZbook Ervaringen

Reviewspotter en EZbook: Laten drukken van boeken

Het drukken van boeken is niet langer alleen voorbehouden aan schrijvers en hun uitgevers. Steeds meer mensen willen zelf een boek drukken, waarbij het bijvoorbeeld om een scriptie, een fotoboek of een reisverslag gaat. EZbook is een bedrijf waar je je boek kunt laten drukken en waarvan je op Reviewspotter beoordelingen en ervaringen van klanten kunt lezen.

EZbook is opgericht in 2009 en gevestigd in Blaricum. Het bedrijf biedt boekdrukkersdiensten aan via een eenvoudige procedure in drie stappen. Voor het drukken van een boek hoef je alleen een pdf-bestand te maken, deze te uploaden, tussen de opties te kiezen en te bestellen. Binnen drie tot vijf werkdagen heb je jouw boek al in huis. Is het een spoedklus? Dan is het mogelijk om het boek binnen 24 uur te laten drukken; hiervoor kun je de spoedlijn bellen.

Om je boekproject eenvoudiger te maken, is het aan te raden om een account aan te maken. Hier heb je toegang tot Mijn EZBook, waar je een overzicht hebt van je boekprojecten, eerder geplaatste bestellingen en boekprojecten in de winkelmand. Ook kun je hier jouw gegevens inzien en wijzigen. Bij EZbook is het gratis om een account aan te maken.

Of je nu je scriptie, een stamboom, een roman, een fotoboek of een reisverslag laat drukken, er zijn opties voor iedereen. Je kunt tussen verschillende papierkwaliteiten, omslagen en formaten kiezen. Ook kun je bij EZbook extra diensten aanvragen, zoals het ontwerpen van een omslag, het inscannen van bestanden en het controleren van spelling, grammatica, lay-out en leesbaarheid.

Het bedrijf is maandag tot en met vrijdag van 10u tot 17u bereikbaar via telefoonnummer 035-8880652. Daarnaast kun je per email contact opnemen met klantenservice@ezbook.nl. Hier streven ze ernaar om binnen drie uur antwoord te geven, ook in het weekend.

Heb je al ervaring met EZbook? Laat dan een review achter met jouw ervaringen. Wat heb je laten drukken, wat waren jouw opties en hoe is dat bevallen? We horen graag jouw mening, zodat andere mensen hier iets aan hebben!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen EZbook teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met EZbook

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over EZbook? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over EZbook achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *