Farla Medical Ervaringen

Farla Medical

Heb je op zoek naar nieuwe medische apparatuur? Dan is Farla Medical misschien wel een ideale optie voor jou. Kijk op Reviewspotter voor objectieve en onpartijdige beoordelingen van dit bedrijf. Wat is Farla Medical precies? Farla Medical is een groothandelaar in medisch materiaal gelegen in Antwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en streeft ernaar om de nieuwste en beste medische producten te kunnen leveren met kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en redelijke prijzen als richtlijnen. Meer informatie over het assortiment is te vinden op de website. Alle genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief btw en als je een offerte hebt opgevraagd gelden deze 30 dagen. Je stemt in met de verkoop, levering en betalingsvoorwaarden als je een bestelling plaatst.

Leveringsvoorwaarden: alle goederen worden op risico van de koper verzonden en mocht er schade of ontbrekende items zijn dien je dat binnen 5 werkdagen schriftelijk door te geven. Als je voor minimaal €95,- bestelt worden er in Nederland geen verzendkosten gerekend naar België wel voor €12,50 en onder dit bedrag betaal je €6,90. Gemakkelijk te vervoeren meubels die eenvoudig ineen te zetten zijn, kunnen in een pakket geleverd worden, het bedrag hiervoor wordt per aanvraag bepaald. De levertermijn wordt bij benadering doorgegeven maar is niet bindend.

Retourinformatie: als jij je product niet wilt houden, kun je beroep doen op het retourrecht met een termijn van 14 dagen. Deze zullen op eigen kosten teruggestuurd moeten worden met een paar uitzonderingen zoals meubilair, toestellen, dokterstassen, goederen met vervaldatum, hygiënische artikelen of op maat gemaakte items. Het aankoopbedrag zal binnen 2 weken worden terugbetaald.

Klantervaringen: we zijn enorm geïnteresseerd in jouw ervaringen met Farla Medical als je al iets hebt aangeschaft. Deel jouw visie of verhaal via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Farla Medical teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Farla Medical

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Farla Medical? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Farla Medical achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *