fENNA Ervaringen

fENNA

Heb je het gevoel dat je veel tijd kwijt bent aan het doen van je boekhouding en facturering? Misschien zijn de abonnementen van fENNA dan wel een oplossing voor jou. Om je te helpen een goede keuze te maken, bekijk je op Reviewspotter welke ervaringen er door anderen gemeld zijn.

Wat is fENNA?

fENNA biedt de mogelijkheid om je boekhouding en facturatie uit te besteden. Het bedrijf neemt de boekhouding voor je uit handen op een veilige, eenvoudige en slimme manier. Mogelijke fouten kunnen snel worden hersteld en alle benodigde informatie wordt beschermd op Nederlandse servers opgeslagen. Accountants kunnen de gegevens controleren om ervoor te zorgen dat alles correct is. Door de regels te leren, kun je kennis overbrengen en besparen op administratieve kosten. Op deze manier kun je als ondernemer investeren in succesvol, zelfstandig ondernemen. fENNA biedt 3 verschillende abonnementen aan.

Boekhouden

Een goede boekhouding is essentieel voor het runnen van een bedrijf. Hierbij worden financiële gegevens vastgelegd, ook wel de financiële administratie genoemd. Het doel is onder andere het bijhouden van uitgaven en inkomsten. Door een nauwkeurige boekhouding te voeren, krijg je inzicht in de financiële situatie. Bij aankopen ontvang je bijvoorbeeld een factuur die betaald moet worden. Daarnaast moet je belasting afdragen. Bij verkopen moet je facturen naar je klanten sturen en de ontvangen betalingen bijhouden. Ook moeten alle banktransacties van je bedrijf worden geregistreerd.

Overstapservice

Om de overstap van het ene boekhoudsysteem naar het andere te vergemakkelijken, biedt fENNA een speciale overstapservice. Hiermee kun je direct een vliegende start maken. Ze helpen je bij het overzetten van je gegevens, zodat je direct inzicht hebt in relevante informatie via het dashboard. Als je gebruik wilt maken van deze service, kun je dit aangeven op de website. De kosten bedragen €180,-. Na het invullen van het online formulier zal het bedrijf contact met je opnemen om de benodigde gegevens per e-mail aan te leveren voor de verwerking.

Anders denken

fENNA richt zich op een nieuwe manier van denken. Het bedrijf is opgericht door ondernemers uit de IT-branche, met als doel handige en praktische oplossingen te bieden. Echte boekhouders worden ingezet en er wordt samengewerkt met enthousiaste gebruikers. Ze streven naar efficiëntie en automatisering. Bijvoorbeeld, als je al gegevens hebt, hoef je deze niet opnieuw in te voeren. Bankafschriften worden automatisch ingelezen en kostensoorten worden vooraf bepaald. Op deze manier bespaar je veel tijd en moeite.

Klantervaringen

Maak je al gebruik van fENNA? Is je boekhouding al door hen geregeld? Laat je ervaringen horen! Is dit een goede manier om je administratie op orde te krijgen? Deel alles wat je weet in een review op Reviewspotter. Samen helpen we elkaar een objectief en eerlijk beeld te vormen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen fENNA teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met fENNA

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over fENNA? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over fENNA achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *