FilterNet | EO Ervaringen

FilterNet | Het Internet

Het internet is een enorm nuttig hulpmiddel, maar helaas alleen niet altijd even veilig. Als je niet uitkijkt, kan het gebeuren dat je een virus of andere achterlijkheden te pakken krijgt, of terechtkomt op een website waar je helemaal niet wilt zijn. Om dit tegen te gaan biedt FilterNet een softwareprogramma aan. Maar wat is de mate van veiligheid? Zouden alle websites die je liever niet wilt zien afgeschermd worden? Is het gemakkelijk om dit programma te downloaden via hun website? En zal hun klantenservice je helpen als je problemen hebt met het installeren? Alleen mensen die al eerder FilterNet hebben gebruikt, kunnen je hier meer informatie over geven. Bezoek hun reviews om te ontdekken wat hun mening is. Hun beoordelingen, waarderingen, ervaringen en cijfers zullen je een beter beeld geven.

Over FilterNet

FilterNet is een bedrijf met als doel om het internet, dat vol staat met zaken die je liever niet wilt zien, te bestrijden. Denk maar eens aan pornografie, geweld en discriminatie. Dit willen we niet voor onszelf zien, maar ook zeker niet voor onze kinderen. FilterNet biedt daarom een softwareprogramma aan, dat je op je computer (maar ook tablet, laptop en telefoon) kunt installeren. Zo worden alle gevaarlijke websites afgeschermd. Dit is ook geruststellend voor je kinderen, die niet het risico lopen op websites terecht te komen waar ze nog niet klaar voor zijn. Ook als je buiten je vertrouwde thuisnetwerk gaat, werken de filters van FilterNet nog steeds om je te behoeden voor ongewenste content. Je bepaalt zelf welke websites wel en niet getoond worden. Daarnaast zit er ook een tijdslimiet op, dus je kinderen kunnen maar een bepaalde tijd op het internet zijn. Daarnaast worden er ook rapporten bijgehouden van het surfgedrag van de gebruikers.

Diensten van FilterNet

Het is eenvoudig om FilterNet vanaf hun website te downloaden en te installeren. Je kunt ook gebruik maken van hun supportservice als er problemen zijn met het programma.

Klachten, Complimenten en Tips voor FilterNet

Heb je FilterNet al een keer gebruikt, dan horen we graag wat je ervan vindt. Is het programma echt effectief in het buiten de deur houden van ongewenste websites? En hoe klantvriendelijk is hun klantenservice? Laat ons weten wat je mening over dit bedrijf is door een review te schrijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FilterNet | EO teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FilterNet | EO

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FilterNet | EO? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FilterNet | EO achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *