FleetGO.nl Ervaringen

FleetGO.nl voor slimme oplossingen

Ben je op zoek naar slimme telematica-oplossingen om je vloot te controleren? Wil je ritten registreren door middel van een gps, of een tachograaf uit laten lezen? Dan is FleetGO wellicht een interessante partner voor jou. Reviewspotter heeft een aantal ervaringen verzameld, lees verder en ontdek wat je kan verwachten van deze organisatie.

Wat biedt FleetGO?

FleetGO biedt een scala aan diensten, waaronder rittenregistratie, tachograaf uitlezen, track & trace en meer. Daarnaast wordt trailer tracking, remote TPMS en temperatuur monitoring ook aangeboden door deze organisatie. Het platform richt zich op vrachtauto’s, trailers, auto’s en machines. Om meer te weten te komen over specifieke diensten, raden we je aan de website te bezoeken.

  • Rittenregistratie systeem – Met het rittenregistratie systeem kun je naheffingen en boetes voorkomen. Dit wordt gedaan middels een geautomatiseerde rittenregistratie met behulp van een gps. Alle ritgegevens worden tot in detail bijgehouden en verstrekt aan de Belastingdienst als bewijs.
  • Track en Trace Systeem – Met de Track en Trace kun je 24/7 inzicht krijgen in de status van al jouw auto’s. Je kunt wagens en chauffeurs bekijken, routes en plaatsen in de gaten houden, informatie over afstanden en tijdsbesteding ontvangen en processen optimaliseren.
  • Tachograaf uitlezen – FleetGO biedt een oplossing om een tachograaf uit te lezen. Je hoeft per maand een laag bedrag te betalen en je hebt recht op 10 jaar veilige dataopslag. Het systeem is volgens FleetGO eenvoudig te gebruiken.
  • GPS trackers – Er worden ook gps trackers aangeboden, waarmee je alle wagens via een realtime verbinding kan volgen. Zo heb je de hele dag een actueel overzicht en kan je de buitendienst efficiënt aansturen.

Klantbeoordelingen

Ben je klant van FleetGO? Deel dan je ervaringen met ons! Van welke diensten heb jij gebruik gemaakt? Ben je daar tevreden over? Zou je andere mensen aanraden om met deze organisatie in zee te gaan? We stellen je review waardevol op Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FleetGO.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FleetGO.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FleetGO.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FleetGO.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *