Flickmyhouse Ervaringen

Flickmyhouse: klantervaringen op Reviewspotter

Ben je op zoek naar een verhuurplatform in Nederland? Flickmyhouse is een interessant platform dat uiteenlopende verhuurdiensten biedt, zoals reguliere huurwoningen en vakantiewoningen. Op deze pagina van Reviewspotter lees je objectieve, onafhankelijke klantervaringen over het bedrijf. Wat is Flickmyhouse precies?

Flickmyhouse beweerd dat ze het snelste verhuurplatform in Nederland zijn. Je krijgt toegang tot het recentste particulere huurwoningen aanbod, waar je direct op kunt reageren. Daarnaast is de website ook te gebruiken als krachtige app op je mobiele telefoon.

Aanbod huurwoningen

Met een paar muisklikken krijg je inzicht in het aanbod aan huurwoningen. Je ziet direct een centrale foto, prijsinformatie, grootte, aantal badkamers en/of slaapkamers. Wil je meubels voor de woning bestellen? Ook dat is mogelijk via Flickmyhouse. Nadat je deze online hebt besteld kunnen ze binnen een handomdraai bij je worden afgeleverd.

Support en contact

Voor vragen, feedback en opmerkingen kun je met Flickmyhouse contact opnemen. Dat kan door gebruik te maken van het whatsapp nummer, een brief te sturen naar het adres, contact op te nemen via telefoon of e-mail, of via het contactformulier op de website. Ook kun je de bedrijfsactiviteiten op Twitter, Facebook en Instagram volgen.

Vakantiewoningen

Je kunt op het platform ook vakantievilla’s verhuren en boeken. Nog meer nuttige informatie is dat je ook op Flickmyhouse vliegtickets kunt kopen. Daarnaast kun je ook bungalows, reguliere vakantiewoningen en andere verblijfsmogelijkheden huren.

Klantervaringen

Heb jij ervaringen met het verhuren of boeken van een woning bij Flickmyhouse? Heb je een reguliere woning gehuurd of een vakantievilla geboekt? Deel je mening over Flickmyhouse op Reviewspotter. Jouw visie stellen we zeer op prijs!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Flickmyhouse teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Flickmyhouse

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Flickmyhouse? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Flickmyhouse achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *