Fonky Sales Ervaringen

Fonky Sales

Ben je op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in promotie en salesactiviteiten? Misschien is Fonky Sales dan het bedrijf waar je naar op zoek bent. Bekijk via Reviewspotter welke ervaringen klanten bij dit bedrijf hebben.

Wat is Fonky Sales?

Fonky Sales heeft zich toegelegd op sales- en promotieactiviteiten voor de grootste A-merken van Nederland. Het bedrijf noemt zichzelf een creatief, jong en energiek Fieldmarketing bureau. Studenten kunnen er aan de slag gaan als ze werk willen in sales en promotie. Kortom opdrachtgevers kunnen er terecht als ze arbeidskrachten zoeken. Momenteel heeft Fonky Sales vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Voordelen Fonky Sales

Volgens het bedrijf hebben uitgesproken en effectieve marketingcampagnes goede resultaten opgeleverd voor verschillende A-merken in Nederland. Binnen het team van Fonky Sales zijn onder andere fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, teambuilders en een gedreven managementteam te vinden. Daarnaast staat kwaliteit leveren met een fijne beleving hoog op de lijst. Ook wordt er gekeken naar digitale oplossingen voor campagnebeheer. Verder laat Fonky Sales weten dat hun dienstverlening zeer effectief en krachtig is. Bovendien verwacht het bedrijf hoge conversies bij de leden, donateurs, abonnementen en lidmaatschappen die zij leveren aan haar duurzame klanten. Vanuit Fonky Sales worden de kernwaarden ‘doorzetten’, ‘professioneel zijn’, ‘authentiek zijn’, ‘plezier hebben’, ‘eerlijk zijn’ en ‘resultaatgericht werken’ belangrijk gevonden. Dit staat aan de basis van ‘dapper zijn’.

Handig om te weten

Bij Fonky Sales hoef je geen ervaring te hebben met verkoop. Iedereen die bij Fonky Sales gaat werken krijgt eerst twee trainingen voordat hij of zij aan het werk gaat. Deze trainingen bestaan uit een introductietraining en projecttraining. Daarin worden onder andere de kneepjes van het vak geleerd en gesprekstechnieken. Daarnaast zijn er flexibele werktijden. Vaak is een keer in de week van negen uur ’s ochtends tot en met vijf uur ’s middags of van twee uur ’s middags tot en met negen uur ’s avonds er werken. Het project bepaald een groot deel van de werktijden.

Contactmogelijkheden

Op de website staan voor elke vestiging in Nederland een e-mailadres en telefoonnummer vermeld. En wil je contact met Fonky Sales hebben dan kan dat via een contactformulier dat op de website staat.

Klantervaringen bij Fonky Sales

Heb je al wat te maken gehad met Fonky Sales? Dan zouden we graag horen wat je mening erover is. Heb je als werkgever zaken gedaan met Fonky Sales? Wat zijn je ervaringen? Zou je anderen aanbevelen om hier te gaan werken? Als je je mening over dit bedrijf wil geven, dan kan dat op de speciale pagina over Fonky Sales op Reviewspotter. Reviewspotter is het bedrijf dat onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen levert.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Fonky Sales teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Fonky Sales

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Fonky Sales? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Fonky Sales achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *