FoundersCard Ervaringen

FoundersCard

Ben je op zoek naar een bedrijf dat is opgericht om ondernemers te eren die bijdragen aan een betere wereld? Misschien is FoundersCard de perfecte organisatie voor jou. Kijk hier op deze pagina van Reviewspotter wat de klantervaringen zijn met FoundersCard.

Wat is FoundersCard?

FoundersCard is opgericht om ondernemers te belonen voor hun bijdrage voor verandering in de wereld. Oprichter Eric Kuhn had in 1997 de eerste internetonderneming, VarsityBooks te lanceren en meemaakte alle hoogtes en laagtes van ondernemers. Na meer dan 40 miljoen aan risicokapitaal te hebben verzameld, meer dan 200 werknemers te hebben aangenomen en naar de beurs gGAan, crashte de markt en verdween het bedrijf binnen enkele maanden van de lijst. Maar Eric gaf de hoop niet op. Hij veranderde het bedrijfsmodel volledig en ging opnieuw naar de beurs.

FoundersCard Detailed Review

Toegang en privileges Eric vond het onrechtvaardig dat het waren de topmanagers van grote bedrijven en banken die ongelooflijke toegang en privileges ontvingen, en niet de ondernemers. Hij vond dat het de ondernemers zijn die echte waardemakers, die meer dan enig ander deze voordelen verdienen. Maar over het algemeen werden ondernemers gezien als vanzelfsprekend om als klanten te dienen, en hadden ze als individuen niet veel koopkracht.

Oorsprong van een idee

Op deze manier ontstond het idee om in 2009 een community van het hoogste niveau te creëren, rondom netwerken en voordelen, de FoundersCard. Tegenwoordig is FoundersCard gegroeid tot meer dan 30.000 ondernemers over de hele wereld en heeft het samenwerkingen met de beste reis-, business- en lifestyle-merken om haar leden waardevolle voordelen te bieden. Er is een speciale hotelprogramma ontwikkeld dat, voor een ondernemend lidmaatschap, lage tarieven biedt onderhandeld met technologische hotels en resorts, gecombineerd met extra voordelen en flexibele annuleringsvoorwaarden.

Ondernemers

FoundersCard wil dat ondernemers het beste verdienen. Waarom krijgen alleen de topmensen van Fortune 500-bedrijven en VIP-toegang? Ons lidmaatschap biedt hoogwaardige gratis upgrades en voorkeursprijzen van de beste reis-, businesses- en lifestyle-merken. FoundersCard organiseert ook netwerkevenementen gratis voor al haar leden. De FC Signature Event Series biedt leden een unieke en eenvoudige manier om te netwerken, zonder presentaties, paneldiscussies of andere ongemakkelijkheden.

Wetenswaardigheden

  • Het is mogelijk om lid te worden van FoundersCard. Hiervoor dien je een aantal gegevens in te vullen in een online formulier op de website van FoundersCard.
  • Contact opnemen kan zowel via een online contactformulier als telefonisch.

Klantervaringen

Heb je eerder samengewerkt met FoundersCard? Bent u tevreden met de producten/diensten van FoundersCard? Zijn de medewerkers vriendelijk en geholpen om je te helpen? Als je advies kunt geven over dit bedrijf, hoe zou dit dan zijn? Ga je in de toekomst vaker met FoundersCard samenwerken? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je mening deelt. Dankzij jouw feedback kan Reviewspotter het meest objectieve en onafhankelijke reviewbedrijf blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FoundersCard teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FoundersCard

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FoundersCard? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FoundersCard achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *