Freds Bouwtekeningen Ervaringen

Freds Bouwtekeningen

Vind je het moeilijk om aan de slag te gaan met bouwtekeningen? Misschien is Fred’s Bouwtekeningen een ideale oplossing voor je. Bekijk op deze pagina van Reviewspotter welke klantervaringen de mensen hebben bij Fred’s Bouwtekeningen.

Waar gaat het om bij Fred’s Bouwtekeningen?

Bij Fred’s Bouwtekeningen kun je een bouwpakket aanschaffen met kant-en-klare bouwtekeningen. In dit pakket vind je meer dan 10.000 projecten en plannen die je stapsgewijs kunt maken. Er zit ook een speciale handleiding bij iedere bouwtekening. Zo weet je hoe iets werkt en kun je het zelf maken. Ook is er bij iedere bouwtekening een materiaallijst die je kan helpen de juiste hoeveelheden materiaal te bepalen, waardoor je materiaalkosten kunt besparen.

De achtergrond

Fred de timmerman begon zijn avontuur met het maken van bouwtekeningen in 1959. Wat oorspronkelijk begon als een hobby is uitgegroeid tot een grote do-it-yourself-community in Europa. Fred is hier erg trots op. Hij is geboren in Wemeldinge in Zeeland. Fred vertelt over zijn ouders dat er vroeger hard gewerkt werd, zijn vader de hele dag aan het werk en zijn moeder werkte en zorgde tevens voor de kinderen.

Hoe werkt het pakket?

Het is niet mogelijk om losse plannen te kopen. Alle plannen worden als een bundel verkocht en samengevoegd. Zo kan het bedrijf de prijs laag houden. Verder kun je de plannen downloaden om te bekijken, zelfs zonder internetverbinding. Veel mensen kiezen ervoor om de plannen te printen.

Garantie

Je krijgt bij Fred’s Bouwtekeningen 30 dagen garantie op het speciale bouwtekeningenpakket. Binnen deze termijn kun je je geld terug krijgen als je ontevreden bent. Stuur in dat geval een e-mail naar de klantenservice en je krijgt een terugbetaling.

Contactmogelijkheden

Heb je vragen, opmerkingen of feedback voor het bedrijf? Neem contact op met Fred’s Bouwtekeningen via e-mail (support@fredsbouwtekeningen.nl) of via het online contactformulier.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt betalen op verschillende manieren zoals iDEAL, PayPal en MisterCash. PayPal stelt je ook in staat om met je creditcard te betalen. Het bedrijf garandeert dat betalen veilig is door gebruik te maken van betaalservice PayPro.nl, waarvan het een SSL-certificaat heeft.

Klantervaringen

Heb je reeds ervaring met Fred’s Bouwtekeningen? Heb je eerder al gebruik gemaakt van Fred’s bouwpakket? We zijn benieuwd naar jouw klantervaringen bij Fred’s Bouwtekeningen. Waardeer je de samenwerking met Fred’s Bouwtekeningen? Kom je in de toekomst terug bij Fred’s Bouwtekeningen? We waarderen het heel erg als je je ervaring met Fred’s Bouwtekeningen deelt op deze pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Freds Bouwtekeningen teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Freds Bouwtekeningen

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Freds Bouwtekeningen? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Freds Bouwtekeningen achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *