GetResponse Ervaringen

GetResponse: Wat zijn de klantervaringen?

Sta je op het punt om een bedrijf in de arm te nemen dat wordt gespecialiseerd in online marketing? Misschien is GetResponse dan de perfecte optie voor jou. Bekijk op deze pagina van Reviewspotter wat de klantervaringen met het bedrijf zijn. Hier lees je objectieve reviews vanuit onafhankelijke bronnen.

Wat is GetResponse?

GetResponse richt zich volledig op online marketing en biedt tools met onder andere taalondersteuning in het Engels, Duits, Portugees en Frans. Ze bieden een complete set oplossingen die aangepast zijn voor zowel grote als kleine bedrijven. Met hun verschillende tools kunnen ondernemers doelgerichte abonneelijsten maken, betrouwbare nieuwsbrief versturen, video-e-mails verzenden en vervolgcampagnes beheren. Ook bieden ze marketingautomatisering, responsief e-mailontwerp, kant-en-klare sjablonen en statistische hulpmiddelen.

Stukje geschiedenis

Op het moment van schrijven heeft het bedrijf al meer dan 350.000 klanten in 183 verschillende landen. De tools zijn op dit moment beschikbaar in 27 talen. Met kantoren in Polen, de VS, Canada, Maleisië en Rusland zijn ze actief in de hele wereld. Volgens GetResponse zijn er meer dan 300 professionals binnen het bedrijf aanwezig. Door de jaren heen hebben ze de online marketingoplossingen ontwikkeld zodat ondernemers hun bedrijf kunnen doen groeien.

Het verschil maken

Daarom stellen ze dat ze het verschil maken. Ze zijn bijvoorbeeld trots dat ze hun klanten een volledig spamvrije oplossing bieden met een afleveringspercentage van meer dan 99 procent. Dit is volgens het bedrijf het hoogste afleveringspercentage in de branche. Ook bieden ze onderscheidende functies zoals marketingautomatisering, campagnes, afbeeldingseditors, responsieve ontwerpen, formulieren, Webinars en perfecte timing.

Webinars

GetResponse maakt het ook mogelijk om met Webinars je bedrijf online te verkopen en wereldwijd contact te maken met je publiek. De geïntegreerde webinarsoftware is ontworpen om conversies en betrokkenheid te vergroten met een eenvoudige installatie of zonder. Je kunt Webinars ook gebruiken om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Bovendien kun je er je eigen personeel mee trainen.

Wetenswaardigheden

Ook kun je je online winkel met GetResponse integreren. De productvoorraad vul je eenvoudig in op je account, waarna je de items kunt promoten via jouw bestemmingspagina’s en e-mails. Verder kun je met je publiek communiceren. De digitale marketingbundel helpt ook bij het segmenteren van je doelgroep.

Wat zijn de klantervaringen?

Als je al eerder met GetResponse hebt samengewerkt, wat is je ervaring? Leverden de medewerkers een goede service? Zou je aanraden om met GetResponse samen te werken? Is de online positie van je bedrijf toegenomen? We stellen het op prijs als je je ervaring met GetResponse deelt op deze pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen GetResponse teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met GetResponse

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over GetResponse? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over GetResponse achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *