GetTested.nl Ervaringen

Wil je een echte laboratoriumtest laten afnemen? Wellicht is GetTested.nl de website voor jou. Beoordeel via Reviewspotter wat er bekend is over dit bedrijf. Alle beoordelingen die je aantreft zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is GetTested.nl?

GetTested biedt betaalbare, veilige en efficiënte laboratoriumtests. Ze streeft ernaar om medische testen toegankelijk te maken voor consumenten. Dit maken ze waar door een bijzondere benadering. Ze bieden diverse diagnostische testen aan, met of zonder toestemming van de huisarts. Zo krijgen consumenten de mogelijkheid om het te betalen bedrag voor gezondheidszorg te controleren en hun algemene gezondheid te monitoren. In het geval er meerdere testen worden afgenomen, bieden ze vaak een korting aan. Ook bieden ze regelmatig verschillende aanbiedingen, deze kunnen op hun website gevonden worden. Bovendien werken ze samen met laboratoria in Duitsland, deze bedrijven zijn geaccrediteerd en gecertificeerd.

Testinstructies

Je kan een test op verschillende manieren afnemen, bloed, urine, ontlasting, uitademing of speeksel. Na het geplaatste order, wordt er een testkit met benodigd materiaal naar je toegestuurd. Met deze kit kun je zelf thuis de test uitvoeren. Ook krijg je instructies om je te helpen met het afnemen. Er wordt geadviseerd om de test aan het begin van de dag te doen. De meeste tests worden geadviseerd op maandag, zodat de test niet in het weekend kan blijven hangen.

Klantenservice

De klantenservice die GetTested biedt, is gericht op een uitstekende service. Ze stellen dat de klant voorop staat. Daarnaast garanderen ze een uitstekende kwaliteit aan testen en nauwkeurige uitslagen. GetTested is aangesloten bij medische referentielaboratoria, die allemaal ISO-gecertificeerd zijn. Daarbij houden ze zich aan de privacy normen en HIPAA. Ook werken ze in Europa samen met verschillende partners, zoals ziekenhuizen en klinieken. Voor zakelijke samenwerkingen kun je een mail sturen naar partner@gettested.nl.

Ontvangen testresultaat

Binnen 15 werkdagen na het insturen van je test ontvang je het resultaat. Eenmaal bekend, krijg je hier een e-mail over. Ook is de uitslag te downloaden via de website. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van beveiliging, waardoor niemand anders jouw resultaten kan bekijken. Nadat het monster door het laboratorium geanalyseerd is, wordt het weggegooid en wordt er geen monstermateriaal bewaard. Indien gewenst kan de uitslag ook compleet worden verwijderd.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij GetTested.nl? Heb jij al een test afgenomen via dit bedrijf? Deel dan je ervaringen met ons op deze pagina. Is dit een betrouwbare organisatie? Hoe heb je de service ervaren? Jouw inbreng draagt bij aan de objectieve en onafhankelijke informatie op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen GetTested.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met GetTested.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over GetTested.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over GetTested.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *