Gosu.ai Ervaringen

Gosu.ai

Bent u op zoek naar een stemassistente om spelers te helpen bij League of Legends? Wellicht is Gosu.ai de oplossing voor u. Bekijk via Reviewspotter de ervaringen van hun klanten. U kunt hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsrecensies lezen.

Wat is Gosu.ai?

GOSU is ’s werelds eerste stemassistente die spelers helpt met League of Legends. U kunt met Gosu.ai persoonlijke aanbevelingen ontvangen om betere manieren te vinden om te spelen en te winnen. U kiest een spel met uw gameassistent en u kunt slimme keuzes maken. Het bedrijf valt onder de paraplu van AIST.AI LIMITED, dat is georganiseerd volgens de wetten van de Republiek Cyprus. Het bedrijf is 15 december 2016 echt van start gegaan en ontwikkelt en verspreid software over de hele wereld in samenwerking met andere bedrijven die een contract met hen hebben.

Informatie via sociale media

Om toegang te krijgen tot bepaalde gegevens, moet u vaak inloggen met uw persoonlijke social media-account. Als u de services gebruikt, kunt u uw sociale netwerkprofielen zoals Facebook aan het profiel van uw service toevoegen. Het bedrijf ontvangt automatisch sommige informatie over u van het sociale netwerk. De informatie die wordt ontvangen, hangt af van de software die u gebruikt, de privacy-instellingen van het sociale netwerk en de privacy-instellingen van uw vrienden op dat sociale netwerk. Het bedrijf zou bijvoorbeeld sommige of al de volgende informatie verzamelen en opslaan die door het sociale netwerk worden verstrekt: uw voornaam en achternaam, het e-mailadres dat u aan het sociale netwerk hebt verstrekt bij de registratie, andere openbare beschikbare informatie op het sociale netwerk. Als u niet zeker weet welke informatie een sociaal netwerk met het bedrijf deelt, kunt u meer informatie over de privacy-instellingen verkrijgen door naar de sociale netwerken te gaan.

Beleid in relatie tot kinderen

Het bedrijf heeft een beleid opgesteld met betrekking tot kinderen. Hun services zijn niet bedoeld voor kinderen onder de 13 jaar en ze verzamelen bewust geen persoonlijke informatie van kinderen onder de 13 jaar. Kinderen onder de 13 jaar mogen de services van dit bedrijf nooit gebruiken. Als het bedrijf ontdekt dat ze per ongeluk persoonlijke informatie hebben verzameld of ontvangen van een kind jonger dan 13 jaar, zullen ze redelijke maatregelen nemen om die informatie onmiddellijk uit hun administratie te verwijderen. Als u denkt dat het bedrijf informatie heeft van of over een kind onder de 13, wordt u verzocht contact op te nemen met het bedrijf. U kunt een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: gdpr@gosu.ai.

Wat zijn de klantervaringen?

Heeft u bij Gosu.ai een bestelling gedaan? Bent u tevreden met de producten / services van Gosu.ai? Waren de medewerkers van dit bedrijf in staat om u goed te helpen? Als u een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Zou u in de toekomst vaker bij Gosu.ai iets bestellen? Gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als u uw visie deelt over dit bedrijf. Dankzij uw bijdragen kan dit bedrijf de meest objectieve en onafhankelijke aanbieder van bedrijfsrecensies blijven. Twijfel niet en deel uw mening op de pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Gosu.ai teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Gosu.ai

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Gosu.ai? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Gosu.ai achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *