HBO Max Ervaringen

HBO Max

Ben je op zoek naar een streamingdienst met veel tv- en filmcontent? Dan is de dienst van HBO Max zeker interessant voor jou! Bij Reviewspotter kan je alle reviews lezen die eerlijk en op een onafhankelijke manier geschreven zijn. Wat is er allemaal te weten over deze dienst?

Wat is HBO Max?

HBO Max is een OTT-streamingdienst uit Amerika die beheerd wordt door WarnerMedia Entertainment, een dochteronderneming van AT&T. De dienst werd in 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten, en biedt tv-series, films, documentaires en meer aan. Het is mogelijk om het abonnement op tv, computer, game consoles, mobiele telefoons en tablets te gebruiken. De betalingsmogelijkheden zijn MasterCard, Visa, PayPal, iDEAL en App Store. Op dit moment worden er geen HBO Max-cadeaubonnen aangeboden.

Azadin en Natacha verloren hun hart aan de cardiale diensten. Reuzejob!

Geschiedenis

De naam HBO Max werd in 2019 voor het eerst bekendgemaakt, maar wordt verwezen naar betaalzender HBO. Er werd samengewerkt met verschillende productiebedrijven, zoals Greg Berlanti en Reese Witherspoon, en met het Vlaamse bedrijf Streamz. In februari 2022 werd duidelijk dat HBO Max ook in Nederland actief zou worden.

Maandabonnement

Via de website is het heel eenvoudig een abonnement af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende abonnementen; van standaard maandabonnementen tot een jaar lidmaatschap. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het standaard maandabonnement, dat € 7,99 per maand kost. Op dit moment kan op 3 schermen tegelijkertijd gestreamd worden. Volgens HBO Max staan ze garant voor de beste kwaliteit, 4K UHD-titels en maximaal 30 downloads.

Voordelen

Er zijn vele voordelen te benoemen als je klant wordt van HBO Max. Je kunt streamen op meerdere apparaten, tot wel 5 persoonlijke profielen aanmaken en kunt kijken wat je wilt en wanneer je dat wilt. Er kan content ingesteld worden op de gebruiker afgestemd, en je kunt een download doen voor offline plezier.

Klantervaringen

Ben jij klant bij HBO Max, en heb je ervaring met deze dienst? We horen graag je mening! Laat je review achter op deze pagina om zo te bijdragen aan onze onafhankelijkheid.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen HBO Max teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met HBO Max

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over HBO Max? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over HBO Max achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *