HeyHo Ervaringen

HeyHo Verhuurbedrijf Goirle

Heb je behoefte aan gereedschap om leuk aan het klussen te gaan, maar ontbreekt het gereedschap? Neem eens een kijkje via Reviewspotter wat er allemaal over HeyHo bekend is. Alle reviews die uitleesbaar zijn, zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

HeyHo is een verhuurbedrijf met gereedschap in Goirle. Via dit platform kun je zowel producten huren als kopen. Als je al precies weet wat je zoekt, kun je direct beginnen met zoeken. Wil je eerst advies? Ook dat is mogelijk. Je krijgt de artikelen voor een zo lang mogelijke termijn, waarvoor geen borg betaald hoeft te worden. De betaling is mogelijk via iDeal, Incasso en Sofort Banking.

Belastingadvies | Verlaagd btw op elektronische diensten

Via de website van HeyHo staat in zeven stappen uitgelegd hoe het werkt. Allereerst kies je de producten waarmee je gaat klussen. Het wordt geadviseerd de spullen een dag van tevoren te laten bezorgen. Na het selecteren van het aantal huurdagen, wordt de verwachte kosten berekend. Het bedrag dat je betaalt wordt later verrekend met het bedrag dat betaald dient te worden. Na de bevestigingsmail waarin de Track & Trace code staat, kan je precies zien wanneer je van start kan gaan. Ook is het mogelijk de spullen eerder of later in te leveren. Nadat het bedrijf de gehuurde items definitief heeft ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen een eindfactuur. Het is gewaardeerd als je een review achterlaat via Google of een ander platform.

Bezorginformatie

Klanten kunnen de huurproducten niet zelf ophalen, het beheer gaat helemaal digitaal door middel van de website, omdat dit volgens de organisatie erg snel gaat. Er zijn geen kosten verbonden aan het thuisbezorgen van de artikelen. Als je iets niet hebt binnengekregen, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice via chat, mail of WhatsApp. Het is hierbij niet mogelijk een tijdvak voor de bezorging te selecteren.

Retouren

Het retourneren van materiaal kan door de retoursticker op de bak te plakken. Nadat je deze hebt gescand bij een DHL afhaalpunt, is je order direct ontvangen. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het zenden van de box. Zorg er wel voor dat deze goed is gesloten door bijvoorbeeld een tiewrap te gebruiken. Op de website staat ook een link waar je precies kunt zien waar het dichtstbijzijnde servicepunt van DHL is. Ook de locaties in de buurt laten zien. Bij de diverse pakketpunten zijn de verschillende soorten dozen toegestaan.

Klantervaringen

Als je al klant bent van HeyHo, stellen we je ervaringen zeer op prijs. Deel je visie over deze organisatie door een bedrijfsreview achter te laten op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen HeyHo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met HeyHo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over HeyHo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over HeyHo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *