Hidemyass Ervaringen

HideMyAss: Krijg je de Juiste Beveiliging?

Als je op zoek bent naar een VPN-verbinding, dan kan HideMyAss een interessante optie voor je zijn. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met deze organisatie? Op deze pagina van Reviewspotter vind je allemaal onafhankelijke en objectieve beoordelingen.

Wat is HideMyAss eigenlijk precies? Dit bedrijf verleent verschillende soorten VPN-diensten en is onderdeel van het Tsjechische cyberbeveiligingsbedrijf Avast. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is een beveiligde onlinetunnel die jou beschermt tegen hackers. Door daar gebruik van te maken krijg je toegang tot het grootste VPN-netwerk ter wereld en verzeker je jezelf van snelle verbindingen. Het bestelproces voor het afnemen van de diensten is eenvoudig en werkt op basis van een makkelijk te begrijpen gebruikersinterface. Ook de verschillende betaalmogelijkheden staan duidelijk beschreven op de website.

De geschiedenis van HideMyAss begon in 2005, toen Jack Cator een webproxy website bouwde om firewalls te omzeilen. Deze service bleek populair bij veel mensen, wat uiteindelijk geleid heeft tot de oprichting van HMA. Volgens dit bedrijf staan privacy en beslotenheid centraal als het gaat om het verkrijgen van online veiligheid. Als je iemand je online veiligheid toe vertrouwt, moet je hun dus ook echt kunnen vertrouwen.

Het gebruik van een VPN zorgt er volgens HMA niet voor dat je verbinding vertraagd wordt. Rechtstreeks verbinding maken met de site of service waar je gebruik van wilt maken, kan dankzij speciale tools. Het logbeleid dat zij toepassen, speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer er zo min mogelijk wordt gelogd, kan dit een representatief voordeel hebben voor de gebruiker.

HMA biedt ook een gezinsabonnement aan. Hierbij kun je voor al je apparaten één abonnement afsluiten. Er kan gebruik worden gemaakt van maximaal 10 gelijktijdige verbindingen. Zo is je hele huis dus gedekt als het om privacy gaat.

Als je al ervaring hebt met HMA, horen we graag wat je ervan vond. Laat andere mensen weten of je deze dienst zou aanbevelen door een review achter te laten op deze pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Hidemyass teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Hidemyass

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Hidemyass? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Hidemyass achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *