Hotjar Ervaringen

Wat is Hotjar?

Hotjar is een softwarebedrijf dat gebruikers inzicht geeft in het bezoekersverkeer op websites met behulp van visuele analytische tools. In deze review zullen we eens kijken naar wat klanten zeggen over de gebruikerservaring met Hotjar.

Hotjar is een softwareplatform dat meer inzicht geeft in wat er op een website gebeurt. Met Hotjar is het mogelijk om bijvoorbeeld te zien waar bezoekers blijven steken, hoe ze binnen kwamen en waar en wanneer ze de website verlaten. Het geeft kortom een compleet overzicht van het verkeer op jouw website. Sinds 2014 werken er meer dan 100 teamleden samen aan Hotjar en het wordt wereldwijd gebruikt in meer dan 20 landen met meer dan 500.000 locaties.

Waarom zou je Hotjar gebruiken?

Hotjar biedt een aantal verschillende visuele producten aan die helpen inzicht te geven in het online klantengedrag. Voordat je de service definitief afneemt is het mogelijk om eerst een gratis proefperiode te gebruiken.

Met Hotjar leer je wat bezoekers op een website zoeken en welke acties ze ondernemen. Dit kan je zien in “heatmaps”, indicatoren waarmee je inzicht krijgt in de scrollgedrag, klikken op links en het tikken op je website. Ook “opnames van bezoekers” geven een goed beeld van hoe makkelijk een klant door je website bladert en wat hij zoekt. Daarnaast is het mogelijk om waar te zien waar klanten jouw website verlaten via de “conversiefunnels”. Als je meer wil weten over hoe gebruikers het invulformulier gebruiken kan je “formulieranalyse” gebruiken.

Hotjar biedt ook de mogelijkheid om direct feedback te krijgen van klanten over de algehele kwaliteit van de website. Daarnaast kan je met “incoming feedback” feedback vragen over de gebruiksvriendelijkheid van je website. Door alle reviews, ervaringen en beoordelingen te verzamelen kun je bovendien de service en kwaliteit van Hotjar verbeteren.

Gebruik van Hotjar

Het gebruik van Hotjar gaat gemakkelijk. Als je een account aanmaakt op Hotjar, dan krijg je toegang tot de verschillende tools. Zodra je een HTML-veld kopieert en plakt op je website worden de tools automatisch gekoppeld. De tools zijn gemakkelijk te koppelen aan e-commerceplatforms, wix, shopify en wordpress. Hotjar tools zijn af te nemen vanaf 89 euro per maand en vanaf 20.000 pageviews per dag.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Hotjar teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Hotjar

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Hotjar? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Hotjar achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *