iGene Ervaringen

iGene

Heb jij altijd al geïnteresseerd geweest in het laten afnemen van een DNA-test? Wellicht is de test van iGene wel de beste oplossing waar je naar op zoek bent. Hieronder lees je meer informatie over dit bedrijf en de verschillende tests die zij aanbieden. Alle reviews die je bij Reviewspotter kan vinden zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is iGene?

iGene biedt de mogelijkheid om een DNA-test te laten afnemen. Dit bedrijf is opgericht door wetenschappers en technici. Zij hadden de ambitie om een uitgebreide zelftest op de markt te brengen. Volgens deze organisatie hebben alle mensen het recht om onderzoek naar hun gezondheid te doen. Door middel van deze testen is het mogelijk om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Dit bedrijf staat erop dat ze onafhankelijk zijn en beloven om alle informatie anoniem te behandelen. Het is de bedoeling dat je jouw DNA-profiel zelf in de hand hebt.

Aangeboden diensten

Hoe werkt het? Als je de iGene DNA-test wilt doen moet je eerst een test selecteren die het beste bij jouw situatie past. Vervolgens kun je op ‘bestel’ klikken om deze aan te schaffen. Volgens deze organisatie zal de bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis worden afgeleverd. Er zit een buisje in het pakket wat gebruikt dient te worden voor het afnemen van het speekselmonster. In de meegeleverde handleiding staan de stappen beschreven hoe je de DNA-test kunt afnemen. Daarnaast is het belangrijk om de app te downloaden en daar de unieke code te genereren. Deze code moet je vervolgens op het buisje plakken. Nadat dit gebeurt is moet het monster opgestuurd worden naar het laboratorium. Er zijn geen kosten verbonden aan dit proces. Er wordt door een onafhankelijke partij gekeken naar het DNA-profiel dat je hebt. Vervolgens wordt dit vastgelegd in jouw iGene paspoort. Het proces van testen, verwerken en het verkrijgen van de uitslag duurt tussen 6 en 8 weken. Wanneer de resultaten bekend zijn krijg je een melding via de app. Je krijgt hier ook meer informatie over wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

De app

Door de app heb je toegang tot 4 verschillende onderdelen. Zo wordt er een genen paspoort gegenereerd. Hierin staat of je een bepaalde aandoening hebt. Ook zie je hier of je gevoelig bent voor medicijnen. Tevens krijg je leefstijladvies waarmee je bepaalde narigheden kunt voorkomen. In de berichtenservice krijg je tips en aankondigingen met betrekking tot je DNA-profiel. Via de instellingen kun je onder andere de taal wijzigen en aangeven of je updates wilt ontvangen. Ze geven aan dat ze geen genen onderzoeken met betrekking tot ziekten die nog niet voorkomen kunnen worden omdat dit geen invloed heeft op je geluk.

Privacy

De organisatie heeft op de website beschreven hoe ze omgaan met jouw privacy. Om vertrouwelijk met je gegevens om te gaan werkt iGene met twee gescheiden systemen. Ieder systeem draait op een eigen server. Adresgegevens worden alleen gebruikt om de bestelling te verzenden. Nadat de levering heeft plaatsgevonden wordt het adres uit het systeem verwijderd. Zodra het monster in het laboratorium verwerkt is, worden deze vernietigd. Persoonlijke informatie wordt behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Meer informatie hierover lees je in de privacyverklaring op de website.

Klantervaringen

Heb jij ervaring met iGene? Heb je hier al een DNA test af laten nemen? Laat je bevindingen dan achter als een review op onze pagina. Hiermee help je ons om Reviewspotter uit te laten groeien en het grootste platform op het gebied van neutrale bedrijfsreview te worden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen iGene teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met iGene

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over iGene? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over iGene achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *