iMazing Ervaringen

iMazing

Ben je op zoek naar managementsoftware voor mobiele apparaten? Software waarmee je bestanden en gegevens kunt verplaatsen tussen iOS-apparaten en macOS- of Windows-computers? Misschien is iMazing iets voor jou. Kijk op deze Reviewspotter pagina wat voor klantervaringen er bij dit bedrijf zijn.

Wat is iMazing? iMazing is een managementsysteem voor mobiele apparaten waarmee gebruikers bestanden en gegevens kunnen verplaatsen tussen iOS-apparaten en macOS- of Windows-computers. Het iMazing-team behoort tot DigiDNA. Dit is een onafhankelijke softwareontwikkelaar die in 2008 is opgericht onder de naam DigiDNA Sàrl in Genève (Zwitserland). Vanuit deze rustige stad, gelegen in de buurt van de sneeuwbedekte Alpen, schrijven ze software met de trots en precisie die je van Zwitserse experts mag verwachten.

Het eerste iOS-transfergereedschap was de desktopsoftware DiskAid. Binnen de kortste keren werd het een referentie dat volgens het bedrijf geliefd was bij miljoenen mensen. In 2014 hebben ze hun belangrijkste ‘iMazing’ product een nieuwe naam gegeven. Dit hebben ze gedaan om beter aan te sluiten bij de kracht van iOS-beheer. iMazing voor Mac & PC – Exporteer muziek, SMS en voicemail van iPhone of iPod.

Missie

De software makers van het bedrijf doen er alles aan om gebruikers te helpen om het mobiele ecosysteem van Apple optimaal te benutten. Dit doen ze door middel van het aanbieden van innovatieve en veilige oplossingen voor iOS-apparatenbeheer.

Waarden

De producten dragen met trots het Zwitserse label. Dit onderbouwt de toewijding aan kwaliteit en garandeert dat hun producten in Zwitserland gemaakt zijn. De software en producten zijn ontworpen om te evolueren en te vernieuwen. Niet alleen passen ze zich aan omgevingsveranderingen aan. Ze doen dat ene beetje extra wat nodig is om vooruit te kijken. De bedrijf waardeert feedback van hun gebruikers en stelt ethische en eerlijke zakelijke praktijken zonder compromis te steunen.

Veranderingen

De mensen van iMazing menen dat Apple mobiele apparaten enorme veranderingen hebben veroorzaakt in de manier waarop mensen met technologie omgaan. Hun activiteiten zijn gericht op het bieden van eenvoudige manieren om toegang te krijgen tot gegevens die bewaard zijn op kleine apparaten die overal meegedragen worden. Ze ontwerpen software en producten met het oog op veerkracht en doelmatigheid om de beste en meest consistente gebruikerservaring te bieden.

iPhone- en iPad-back-ups

Bescherm je gegevens met de unieke iOS-back-uptechnologie van iMazing. De software werkt draadloos, privé en automatisch. Het biedt de beste back-up oplossingen en geeft je de controle over je iPhone- en iPad-gegevens, of je nu een Mac of PC hebt.

Gegevens overbrengen

Verplaats je gegevens naar een nieuwe iPhone 11 of 11 Pro. Kopieer eenvoudig alle inhoud van je oude iPhone of iPad naar een nieuw apparaat. Selecteer welke iOS-apps en gegevens je wilt bewaard houden. iMazing zorgt voor een privé en configureerbare gegevensoverdracht, zonder iTunes of iCloud.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je ooit iMazing software besteld? Ben je tevreden over iMazing? Werden de medewerkers van dit bedrijf in staat gesteld je goed te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dat dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst weer iets bestellen bij iMazing? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je visie over dit bedrijf deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen iMazing teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met iMazing

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over iMazing? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over iMazing achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *