IMU Online Marketing Cursus Ervaringen

IMU Online Marketing Cursus

Wil jij meer invloed uitoefenen op de online marketing van jouw bedrijf? Dan kun je wellicht een kijkje nemen bij de IMU Online Marketing Cursus die ter beschikking wordt gesteld via Reviewspotter. Klanten delen daar onafhankelijke reviews over deze training en het bedrijf. Lees hieronder meer over deze cursus.

Wat is de IMU Online Marketing Cursus?

De IMU Online Marketing Cursus richt zich op het verbeteren van je online marketing. Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach zijn de oprichters van dit bedrijf dat gebruik maakt van een blauwdruk in e-book vorm. Hierdoor, aldus de aanbieder, kun je een winstgevende online business runnen. De cursus bestaat uit 6 delen met tips om meer bezoekers, leads, klanten en bezoekers te verkrijgen. Zelfs het opzetten van een volautomatische marketingmachine kan via deze cursus.

De zes delen

  • Het eerste deel richt zich op het genereren van meer bezoekers met speciale SEO-technieken.
  • In deel twee leer je alles over leads, funnels en landingpagina’s.
  • Het derde boek gaat in op het verkrijgen van meer klanten door het gebruiken van upselling en salesprocessen.
  • Boek 4 bevat informatie over affiliate marketing en het opschalen van je bedrijf.
  • In de laatste twee delen maak je kennis met het creëren van terugkerende inkomsten met memberships en community building.

IMU staat voor Internet Marketing Unie. Via verschillende tools en evenementen helpen zij ondernemers om doelen te behalen op het gebied van online marketing. Daarnaast produceren ze content als blogs, video’s en podcasts.

Affiliate marketing

Als je de IMU Online Marketing Cursus volgt, kun je onder andere kennis maken met affiliate marketing. Adverteerders belonen hierbij partners die hen leads of verkopen opleveren. Denk hierbij aan abonnementen, lidmaatschappen of aanmeldingen. Soms krijgt de affiliate een vergoeding per click of pageview. Aantal voorbeelden hiervan zijn vergelijkingssites, cashbacksites of nieuwsbrieven.

Leads, funnels en landingpagina’s

Als ondernemer is het belangrijk om te weten wat leads, funnels en landingpagina’s inhouden. Leads zijn potentiële klanten die via jouw website binnengehaald worden. Met een funnel verwijs je in marketingtaal naar het traject dat leidt tot een conversie. Tenslotte staat een landingspagina voor een webpagina die via zoekmachine optimalisatie of advertentiecampagnes verkregen wordt.

Klantervaringen

Heb jij de IMU Online Marketing Cursus gevolgd? Dan horen we graag wat jouw ervaring is. Is het jou gelukt om een effectieve marketingmachine te creëren? Of zou je andere ondernemers adviseren deze cursus te volgen? Deel je visie met ons via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen IMU Online Marketing Cursus teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met IMU Online Marketing Cursus

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over IMU Online Marketing Cursus? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over IMU Online Marketing Cursus achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *