Infobus Ervaringen

Infobus

Op zoek naar een platform om een buskaartje te boeken? Wil je een route op maat worden voorgeschoteld? Misschien is INFOBUS de juiste organisatie voor jou. Lees op deze pagina van Reviewspotter wat de ervaringen bij deze onderneming zijn. Alle informatie hier is onafhankelijk en objectief.

Wat is INFOBUS?

INFOBUS is een online dienst die gespecialiseerd is in het zoeken en boeken van buskaartjes. De bussen vertrekken vanuit verschillende landen die aangegeven staan op hun website. De organisatie INFOBUS Holding is een IT-bedrijf met een internationaal aspect. Volgens de bedrijfsmedewerkers is het doel om het proces van het kopen van tickets toegankelijker en gemakkelijker te maken. Ze beschouwen zichzelf als een verbinding tussen passagier en vervoerder. Wellicht kan een busroute een comfortabele manier van reizen zijn.

Tutorial: Diensten | Hoe biedt je diensten aan via de dienstencatalogus?

Het boeken van een buskaart kan met behulp van enkele stappen gerealiseerd worden. Je kunt een ticket reserveren via de site www.infobus.eu. Allereerst moet je een zoekformulier invullen met het vertrekpunt, eindbestemming en de reisdatum. Vervolgens start je een zoekopdracht, waarna je een selectie te zien krijgt waaruit je een keuze moet maken. Hierna moet je meer gegevens invullen zoals contactpersoon, e-mailadres, reisdocument, nationaliteit en geslacht. Na het reserveren wordt er een e-mail met betaallink naar je verstuurd. Na het doen van de betaling is de busreis geboekt. Na een succesvolle betaling stuurt het systeem je automatisch een ticket in pdf-formaat.

Annuleringen

Voordat je een reis boekt is het handig om te weten wat de annuleringsperiode is. Als klant is het mogelijk om te annuleren binnen een bepaalde termijn. Er zijn ook enige voorwaarden verbonden aan het annuleren. De voorwaarden worden meestal gesteld door de vervoerder. In het ticket staat meer informatie over eventuele annuleringskosten en de tijdsperiode tot wanneer je het ticket kan annuleren. Uitgeprinte tickets kunnen geannuleerd worden bij het verkooppunt waar je het kaartje hebt gekocht. Terugbetaling van het bedrag gebeurt op dezelfde betaalrekening/methode en het kan ook terugbetaald worden in een adres of contactpersoon. De verkoper kan ook om aanvullende documenten vragen zoals identiteitsbewijzen, verklaringen en certificaten. Ook kan het mogelijk zijn dat je een bankverklaring moet overleggen.

Klantervaringen

Ben je al klant bij INFOBUS? Laat dan je ervaringen achter op deze pagina. Door je input kunnen andere mensen een weloverwogen keuze maken of ze gebruik willen maken van de diensten van dit bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Infobus teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Infobus

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Infobus? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Infobus achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *