Informer.nl Ervaringen

Informer.nl – Snelle innovatie voor het MKB

Ben je op zoek naar een bedrijf dat online boekhouden betaalbaar maakt voor het MKB? Dan is Informer.nl misschien wel de juiste organisatie voor jou. Op deze pagina vind je wat klantervaringen over dit bedrijf. Wat is Informer.nl precies?

Informer.nl is een bedrijf dat zich sterk maakt voor het maken van online boekhouden toegankelijk voor het MKB. Het bedrijf gelooft dat iedere succesvolle onderneming zijn eigen financiën in de gaten moet houden. Daarom staat Informer.nl altijd klaar om te helpen, tegen de laagste prijs en met de beste kwaliteit. In terms of innovatie is dit bedrijf het snelste, onder andere door als eerste online real time bankkoppelingen te bieden, iDEAL te accepteren en QR-codes op facturen weer te geven. Daarnaast is Informer.nl partner van de Belastingdienst, wat de btw-aangifte betreft.

Als je kiest voor Informer.nl, zijn er een paar voordelen waar je van kunt profiteren. Zo kun je als starter, zzp’er en MKB’er zelf online boekhouden, direct factureren, foto’s van je uitgaven maken, automatisch boekhouden, de btw-aangifte doen en iDEAL betalingen uitvoeren.

Duurzaam ondernemen is een waarde die Informer.nl hoog in het vaandel heeft staan. Op hun website worden diverse voorbeelden vermeld, zoals het gebruik van een aardwarmtepomp-installatie, papierloos kantoor, FSC® keurmerk papier als papier gebruikt moet worden, oplaadbare batterijen en spaar- of ledlampen. Daarbij wordt het streven naar een CO2-neutrale verwarming en koeling nagestreefd.

Het bedrijf biedt service via webinars, uitleg en instructievideo’s die verkrijgbaar zijn in het ‘Helpcenter’. Heb je een vraag, dan kun je een chat starten, waarin je geholpen wordt door een medewerker. Het is ook mogelijk om live geholpen te worden.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je al eerder iets besteld bij Informer.nl? Hoe tevreden ben je hierover? Hebben de medewerkers goed kunnen helpen? Zou je een positief of negatief advies geven aan anderen? Ga je in de toekomst vaker kiezen voor Informer.nl? De gebruikers van ReviewSpotter zouden het zeer op prijs stellen als je hier je mening over deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Informer.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Informer.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Informer.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Informer.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *