IObit Ervaringen

IObit

Op zoek naar innovatieve en krachtige hulpmiddelen voor Windows, Mac en Android OS? Misschien is IObit wel jouw oplossing. Lees hier ervaringen met IObit via Reviewspotter.

Wat is IObit?

IObit is een onderneming dat diensten en producten aanbiedt waarmee je alle apparaten probleemloos kunt laten werken, plus dat ze je beschermen tegen de laatste bedreigingen. De organisatie is in 2004 opgericht en staat bekend als marktleider, met meer dan 500 miljoen downloads, 100 awards en 10 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. De software van IObit is zorgvuldig in elkaar gezet door twee creatieve programmeurs.

Restitutiebeleid

Bij IObit stellen ze elke klant op prijs en proberen ze ervoor te zorgen dat ze tevreden producten en diensten aanbieden. Om ervoor te zorgen dat alle klanten voldoende tijd hebben om te beslissen of het aangekochte product en de service aan hun verwachtingen voldoen, biedt IObit een geld-terug-garantie van 60 dagen. Teruggaveverzoeken worden binnen deze garantie en aan de door IObit gestelde voorwaarden goedgekeurd.

Producten

Om je pc schoon en up-to-date te houden, worden er verschillende producten verkocht. Voor Windows zijn dat Advanced SystemCare Free en Advanced SystemCare PRO. Voor de Mac is dat de Macbooster en voor Android AMC Security. Producten voor beveiliging zijn onder andere Advanced SystemCare Ultimate, IObit Malware Fighter Free, IObit Malware Fighter PRO, Protected Folder en Random Password Generator. Voor optimalisatie worden producten zoals IObit Uninstaller, Smart Defrag, Start Menu 8 en IObit Unlocker aangeboden. Voor driver-updates zijn er Driver Booster Free en Driver Booster PRO.

Klantervaringen met IObit

Ben je klant bij IObit? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen met dit bedrijf. Wat heb jij precies gekocht? Was je tevreden over de service? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij IObit? Zou je andere mensen aanraden iets bij IObit te kopen? We waarderen het als je je mening geeft over IObit via Reviewspotter. Jouw mening is erg kostbaar en hiermee blijft Reviewspotter het grootste, meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen IObit teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met IObit

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over IObit? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over IObit achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *