IQ Makelaars Ervaringen

IQ Makelaars

Als u ervoor kiest uw huis te verkopen, dan kunt u het beste een verkoopmakelaar inschakelen. Zij zullen u advies geven en uw belangen behartigen, maar ook voor het onderhandelen van de verkoopprijs is een expert een must-have. Eén van de bedrijven die u daarbij kan helpen is IQ Makelaars. Hieronder leest u alles over hun ervaringen en diensten.

IQ Makelaars is een woningverkoopmakelaar met landelijke opzet. Zij zijn in 2016 opgericht en gevestigd in Almelo. Omdat zij vestigingen hebben door heel Nederland, kunnen mensen uit elke regio bij hen terecht. IQ Makelaars focust zich voornamelijk op online marketing, om zo ook de potentiële kopers te bereiken. Daarnaast bieden ze ook een No Cure, No Pay structure, waarbij u niets betaalt als uw huis niet verkocht wordt.

Diensten

Gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wanneer u uw huis gaat verkopen, dan is het belangrijk om een expert in te schakelen om een ​​deskundig advies te geven over de waarde van uw woning en hoe lang het ongeveer zal duren om het te verkopen. Alhoewel dit laatste moeilijk te voorspellen is, kunnen IQ Makelaars u wel adviseren. Zij geven graag een gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning, gebaseerd op de kadastergegevens over verkoop van na 2009, gelijkwaardige te koop staande huizen, etc.

Verkoopmethode. IQ Makelaars biedt daarnaast adviezen over hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk maakt. Meteen nadat u met hen in zee gaat, gaan zij aan de slag om uw woning flink onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Dit doen zij door uw woning op diverse woningwebsites te plaatsen, met professionele én overzichtelijke foto’s en een bijpassende verkooptekst. Daarnaast streeft IQ Makelaars ernaar de woning binnen 3 maanden te verkopen. Ook dit alles tegen een tarief van 1,5% incl. BTW en op basis van No Cure No Pay.

Klachten

Voor vragen of problemen kunt u altijd contact opnemen via het online contactformulier of door de makelaars te bellen of mailen. Doordat de waardebepaling vrijblijvend is, kunt u dus ook besluiten om niet met hen verder te gaan. Maar het kiezen voor hun diensten kan alleen maar voordelig zijn – óf uw huis wordt verkocht, zo niet, dan heeft u geen kosten.

Ervaring met IQ Makelaars? Laat ook uw review over IQ Makelaars hier achter!

Is uw huis vlug en voordelig verkocht dankzij de inspanningen van IQ Makelaars? Of vallen de ervaringen met hun diensten tegen? Lees hier de reviews!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen IQ Makelaars teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met IQ Makelaars

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over IQ Makelaars? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over IQ Makelaars achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *