JAAP.NL Ervaringen

JAAP.NL

Als je op zoek bent naar een ander huis, zou je willen dat je zoveel mogelijk huizen kunt vinden zonder veel na te hoeven zoeken. En als je je huis wilt verkopen, wil je dat deze veel aandacht krijgt zodat de verkoop snel kan verlopen. Voor beide kan je terecht op JAAP.NL; wat de ervaring van anderen met hun diensten is, lees je hier op Reviewspotter.

Over JAAP.NL

JAAP.NL is een onderneming onder JAAP.NL B.V. gevestigd in Amsterdam. Op hun website verzamelen ze het woningaanbod van heel Nederland, zowel koop als huur. Hierdoor hoef je niet op verschillende websites te zoeken naar jouw toekomstige huis. Zij richten zich dus alleen als een zoekplatform en bieden zelf geen woningen aan. Zowel particulieren als zakelijke partijen kunnen op JAAP.NL hun huis aanbieden voor verkoop of verhuur.

Diensten

Huis zoeken: op JAAP.NL kun je een huis zoeken. Je selecteert eerst op de homepage of je een huurhuis of koophuis zoekt. Daarna vul je de plaatsnaam in waar je zoekt en krijg je een aantal opties wat betreft het type woning, de woonoppervlakte en het aantal kamers. Verder kunnen extra opties aangevinkt worden, zoals een tuin, een balkon, een garage, een open haard, een lift of een zwembad. Daarnaast geef je de minimum- en maximumprijs aan. Als je op zoekt hebt geklikt, wordt het aanbod weergegeven. Door uit te breiden, kun je bijvoorbeeld zoeken in een straal van 10km, of naar leeftijd van de woning. Wanneer je een interessante woning hebt gevonden, dan kun je contact opnemen met de aanbieder via ‘Plan een bezichtiging’-knop of ‘Bel aanbieder’ voor een bezichtiging of het beantwoorden van eventuele vragen.

  • Zelf je huis verhuren: je kunt je eigen woning te huur aanbieden via JAAP.NL. De advertentie kan zelf ingevuld worden en daarna aangepast. Hierdoor hoef je geen makelaar in te huren, wat de kosten drukt.
  • Zelf je huis verkopen: vanaf €285,- kun je een pakket afnemen bij JAAP voor het verkopen van je eigen woning. Hierbij is ook woningfotografie inbegrepen. Een JAAP-makelaar is hierbij betrokken en je woning komt op de drie grootste huizensites van Nederland.
  • Gratis vrijblijvend hypotheekoriëntatiegesprek: je kunt via JAAP.NL een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Zij hebben een flink aantal hypotheekadviseurs geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit is gedaan door het formulier op de website in te vullen, waarna je doorgestuurd wordt naar een adviseur bij jou in de buurt.
  • Nieuwsbrief: je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van JAAP.NL, wat je op de hoogte houdt van het laatste woningnieuws. Hiervoor is het noodzakelijk een account aan te maken.
  • Klachten: als je een klacht hebt over een betaalde service zoals jouw huis extra onder de aandacht brengen, vul dan het contactformulier in. Binnen 5 werkdagen nemen zij contact met je op om de klacht te bespreken en vervolgens een vervolgactie af te spreken.

Jouw review over JAAP.NL hier!

Heb jij je huis eenvoudig verkocht met gebruik van JAAP.NL of heb je via hen een leuk huurhuis gevonden? Laat hier jouw mening achter over deze woningwebsite. Ook als je ervaring niet zo positief was, horen we dit graag. Wat zijn de ervaringen met JAAP.NL? Kunnen ze gemakkelijk een plek voor je vinden waar je helemaal thuis voelt en verkoop je je huis sneller via hun diensten?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen JAAP.NL teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met JAAP.NL

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over JAAP.NL? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over JAAP.NL achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *