jAlbum Ervaringen

jAlbum review

Ben je op zoek naar software om video’s en foto’s te bewerken? Dan is jAlbum misschien een interessante optie voor jou. Op deze pagina van Reviewspotter vind je objectieve bedrijfsbeoordelingen.

Wat is jAlbum?

jAlbum is een bedrijf dat software verkoopt waarmee je foto’s en video’s kunt bewerken. Met het bureaubladprogramma kun je fotoalbum websites maken door foto’s en video’s te slepen. Druk vervolgens op maken en de website is klaar om naar je eigen website of jalbum.net te uploaden.

Voordelen

  • Zonder moeite foto- en videowebsites maken
  • Gratis uitproberen tijdens een proefperiode
  • Online albums volledig op maat maken
  • Honderden uit album sjablonen de kiezen
  • Software beschikbaar in 32 talen, waaronder Nederlands

Installeren

Klik op een knop op de website om het installatiebestand te downloaden. Dubbelklik op jAlbum-install.exe en de software wordt geïnstalleerd. Klik op het pictogram om jAlbum te gebruiken. Deze kun je opslaan op je bureaublad of in het Start menu.

Hulp inschakelen

Als je er nog steeds niet uitkomt kun je kosteloos hulp inschakelen. De organisatie biedt e-mail ondersteuning en betalende klanten worden prioriteit gegeven. Stuur je vraag naar suport@jalbum.net.

Handige weetjes

  • Albums publiceren op zelfgekozen website met speciale applicatie
  • Voor privaat en niet-commercieel gebruik standaard licentie
  • Na aanmelding e-mail ter bevestiging ontvangen

Klantervaringen

Ben je al klant bij jAlbum? Heb je vragen gesteld aan de medewerkers van jAlbum? Deel je ervaringen bij Reviewspotter. Door je mening te delen help je anderen een goede beslissing te nemen over deze organisatie.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen jAlbum teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met jAlbum

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over jAlbum? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over jAlbum achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *