Joblift Ervaringen

Reviewspotter: Joblift

Gemêleerde krantadvertenties om een baan te vinden liggen achter ons. Vrijwel alle vacatures zijn nu online te vinden over verschillende websites. Om dat gemakkelijker te maken is Joblift begonnen met een platform waar ze samenwerken met veel van deze websites. Hierop vind je de voorkeursvacatures die door meer dan 100 websites worden aangeboden, waardoor het zoeken naar dat ideale baan een stuk eenvoudiger wordt. Lees hier over hoe het in de praktijk werkt en wat de ervaringen zijn.

Joblift werd opgericht in 2015 door Lukas Erlebach en Malte Widenka, met 50 medewerkers verdeeld over de vestigingen in Berlijn en Hamburg. Zij beheren een platform met vacatures die ze samenbrengen van verschillende partnersites. Enkele voorbeelden hiervan zijn PostNL, StepStone, Manpower, Techniekwerkt, Monsterboard, etc. Daarmee zijn er in totaal meer dan 300.000 vacatures op het platform te vinden.

Op Joblift kun je alle online vacatures op één website vinden. Je vul bovenaan de pagina de functie van je zoektocht in, de locatie en de straal waar je zoekt en je krijgt meteen een lijst met de vacatures te zien. Je kunt het resultaat verder filteren op jouw voorkeuren door te kiezen op dienstverband, arbeidstijd, branche, bedrijf en hoe lang een vacature al actief is. Krijg je niets dat bij je past? Schrijf je dan in voor de Jobalert en je krijgt e-mails met de nieuwste vacatures die voldoen aan je gepersonaliseerde zoekopdracht. Het zoeken op Joblift en het gebruik van de Jobalert is helemaal gratis.

Op de website vind je de Algemene Voorwaarden, Privacybeleid en de wettelijke bepalingen van Joblift inzake gegevensbescherming. Joblift is niet direct aansprakelijk als een vacature al vervuld is, maar ze verzamelen deze alleen via hun partnersites. Bescherming van persoonlijke gegevens van de gebruikers staat hoog bij Joblift in prioriteit.

Heb jij dankzij Joblift je ideale baan gevonden of heb je slechte ervaringen met het platform? Zou je anderen aanraden om zich hier in te schrijven of niet, en waarom? Laat hieronder je mening over Joblift achter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Joblift teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Joblift

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Joblift? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Joblift achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *