Jortt.nl Ervaringen

Introductie

Het is belangrijk om een goed boekhoudprogramma te hebben voor kleine bedrijven. Daarom denken veel ondernemers aan Jortt.nl als een goede oplossing. In deze pagina vind je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Jortt.nl

Jortt.nl is een softwarebedrijf dat boekhouding voor kleine bedrijven automatiseert. Hier wordt gebruik gemaakt van speciaal software waar je mee kan boekhouden met een glimlach. Met deze unieke boekhoudmethode kunnen bedrijven makkelijk, snel en doeltreffend hun administraties verwerken. Zo dragen zij elke maand bij aan nieuwe ontwikkelingsprojecten in andere landen, omdat ze ondernemers zien als het fundament van de samenleving.

Startup

Starten met dit boekhoudprogramma is eenvoudig. Voordat je begint moet je je bankrekening koppelen, wat je binnen enkele muisklikken gedaan hebt. Vervolgens doet de ‘boekhoudbot’ een aanzienlijk deel van je boekhouding, zodat je daar rustig van kan genieten. De administratie personaliseren is vervolgens een fluitje van een cent – je geeft hierbij aan waar transacties voor bestemd waren. Volgens Jortt.nl wordt je boekhouding binnen dertig minuten geautomatiseerd.

Facturen en Omzet

Met het programma van Jortt.nl kunnen er mooie facturen gemaakt worden, waardoor klanten eerder betalen. De facturen worden onmiddellijk vastgelegd in het boekhoudsysteem. Als een klant niet op tijd betaalt ontvangen zij een herinnering. Verder is er een winst- en verliesrekening beschikbaar waarmee je altijd kan zien hoe je ervoor staat. Inzichtelijke cijfers met grafieken waardoor je de resultaten direct herkent worden gegeven.

Aangifte BTW

Om het hele plaatje compleet te maken, zorgt Jortt.nl ook voor de controle en het afhandelen van de btw-aangifte. Je weet dan ook binnen een mum van tijd welk bedrag je moet betalen. Bovendien wordt er fiscaal advies gegeven zodat je optimaal gebruik kan maken van belastingvoordelen. Ook voor de vennootschaps- en inkomstenbelasting hoef je je geen zorgen te maken, deze worden precies voor je klaargezet.

Proefperiode

Ben je benieuwd of het boekhoudprogramma van Jortt.nl iets voor jouw bedrijf is? Dan kun je gebruikmaken van de proefperiode, waarin je alle mogelijkheden kunt uitproberen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een gebruikersnaam aanmaken en je bedrijfsnaam, voornaam en achternaam invullen. Vervolgens mag je een maand gebruikmaken van alle functies.

Klantervaringen

Heb jij al ervaringen met het boekhoudprogramma van Jortt.nl? Laat het weten via een review in deze pagina, zodat andere ondernemers weten of deze software een goede keuze is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Jortt.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Jortt.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Jortt.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Jortt.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *