JW Player Ervaringen

Reviewspotter: JW Player

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon, wat betekent dat het maken van video’s relatief eenvoudig is. Maar sommige video’s hebben wat extra bewerkingen nodig. Hier komt JW Player om de hoek kijken; waar is de juiste software om te bewerken en video’s te delen en af te spelen?

Hoe goed is de kwaliteit van de video’s als ze worden geüpload? Is de video player gemakkelijk te gebruiken? Hoe gaat het downloaden? En wat kun je verwachten als het gaat om de klantenservice als er problemen optreden? Alleen degenen die eerder hebben gewerkt met JW Player kunnen je meer vertellen over deze onderwerpen.

Om te begrijpen waar het bij JW Player allemaal om draait, lees reviews van klanten die ervaring hebben met deze software. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen bij je beslissing om JW Player te kiezen als softwareprogramma.

Over JW Player

JW Player biedt video-bewerkingssoftware aan. Het bedrijf stelt een eenvoudig programma beschikbaar waarmee je je video’s met iedereen kunt delen, gemaakt in hoge 4K-definitie. JW Player kan naar wens worden aangepast, waardoor je het naar je eigen hand kunt zetten.

Er zijn twee verschillende softwareprogramma’s waaruit gekozen kan worden. Met het starterpakket krijg je een HTML5-speler. Dit pakket is geschikt voor contentbewerkers en ontwerpers. Er is ruimte voor maximaal 50 video’s en 15.000 video-afspelingen. Ook is er de mogelijkheid om video’s te delen via een wachtwoordbeveiligde service. Daarnaast kan je gebruikmaken van hun 75 GB-streamingservice.

Er is ook een business-pakket dat bedoeld is voor kleine bedrijven en agentschappen. Deze biedt, bovenop het voordeel van een starterpakket, ook live streaming en real-time analytics. Het aantal video’s dat geüpload en bekeken kan worden, wordt uitgebreid. Nu kun je maximaal 1.500 video’s uploaden en 15.000 video’s bekijken. De streamingservice wordt uitgebreid tot 500 GB.

Diensten van JW Player

Je kunt je inschrijven voor de diensten van JW Player via de website. Ze zullen eerst je e-mailadres, betaalgegevens en land van herkomst willen weten. Vervolgens kun je het softwareprogramma downloaden, maar mocht je het verkeerde programma hebben gekozen, kun je deze nog altijd upgraden.

JW Player brengt de kosten jaarlijks in rekening. Daarnaast is er een klantenservice om je te helpen als je om assistentie vraagt.

Klachten, Complimenten en Tips voor JW Player

Als je al eerder hebt gewerkt met JW Player, horen we graag wat je ervan vond. Hoe makkelijk was het om mee te werken? Heb je veel computervaardigheden en technische vaardigheden nodig? En kon de klantenservice van JW Player je helpen toen je een probleem had? Laat een review achter en vertel over je ervaring met JW Player.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen JW Player teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met JW Player

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over JW Player? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over JW Player achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *