Kaartenhuis Ervaringen

Kaartplaats

Je hebt het allemaal: geboortekaarten, valentijnskaarten, kerstkaarten, verjaardagskaarten, housewarmingkaarten en nog veel meer. Er is voor elke gelegenheid wel een bijpassend kaartje te vinden. Met de komst van het internet zijn de kaarten ook omgezet in e-cards, waarmee je gemakkelijk online je vrienden en familie kunt verrassen. Wil je eerst lezen wat andere klanten van Kaartplaats vinden voordat je een kaartje verstuurd? Ontdek hier hun beoordelingen zodat je precies weet of Kaartplaats iets voor jou is.

Over Kaartplaats

Kaartplaats is al midden 1999 opgericht met de komst van het internet. Het was toen nog niet mogelijk om e-cards te versturen, maar Kaartplaats heeft dat als één van de eersten mogelijk gemaakt. In 2008 is Kaartplaats onderdeel geworden van Greetz en konden klanten ook fysieke kaarten versturen. Er is een ruime keuze van meer dan veertig verschillende categorieën met verschillende soorten kaarten. De meest populaire kaarten zijn de fotokaarten, die je zelf kunt personaliseren en helemaal naar je eigen stijl kunt maken met de handige ontwerptool. Kaartplaats heeft als doel om de prijzen laag te houden en de kaarten zo snel mogelijk te verzenden. Als je voor 19:30 besteld verzenden ze de kaarten nog dezelfde dag.

Kaartplaats: zeg het met een kaartje!

De services van Kaartplaats zijn als volgt: er is een uitgebreide collectie kaarten die je kunt bestellen, waarbij je kunt kiezen uit meer dan veertig verschillende categorieën. De meest populaire kaarten zijn de fotokaarten, waarvan je de ontwerpen eenvoudig kunt personaliseren. Maar je kunt ook je kaart helemaal zelf ontwerpen. Kaartplaats heeft hiervoor een makkelijk te gebruiken ontwerptool. De kaarten worden zo snel mogelijk verzonden; als je voor 19:30 besteld, worden de kaarten nog dezelfde dag verzonden.

Contact opnemen met Kaartplaats

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt bij Kaartplaats, kun je dat melden op de contactpagina. Je wordt door een klantenservice begeleid en je kunt kiezen uit de volgende opties: Bezorgen, kwaliteit, betalen, kortingscode of overig. Na het invullen van het specifieke contactformulier neemt de klantenservice zo snel mogelijk contact met je op.

Leg je mening over Kaartplaats vast

Heb jij een kaartje verstuurd, bijvoorbeeld met een verjaardagswens of een sorry-kaart? Laat dan een review achter met je mening over Kaartplaats. Wat vond je van de kwaliteit van de kaarten? Zijn de kaarten duur? Is de levering betrouwbaar? En kun je eenvoudig zelf een kaart ontwerpen? Laat het andere klanten weten door jouw mening hier te plaatsen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Kaartenhuis teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Kaartenhuis

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Kaartenhuis? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Kaartenhuis achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *