Kaspersky Ervaringen

Kaspersky

Op zoek naar een beveiligingsleverancier? Kaspersky kan interessant voor je zijn. Bekijk hier de klantwaarderingen. Je kunt hier objectieve, onafhankelijke reviews van het bedrijf lezen.

Wat is Kaspersky?

Kaspersky is een niet-genoteerde leverancier van beveiligingsoplossingen. Ze hebben een positie in de wereldwijd top vier van antivirussoftwareleveranciers. Ze staan al meer dan twintig jaar in voor een strijd tegen malware en criminaliteit.

RouteYou voor Toeristische diensten

Gebruik de bedrijfssoftware om je bestaande beveiligingsfuncties en forensische mogelijkheden te verbeteren met bedreigingsfeeds. Kaspersky biedt exclusieve en proactieve toegang tot recent onderzoek via APT Intelligence Reporting. Hier krijg je gerichte rapporten op maat over dreigingen voor financiële organisaties. Het bedrijf weet zwakke plekken te onthullen en levert bewijzen voor eerdere aanvallen.

Reageren op cyberaanvallen

Heb je nodig een actueel overzicht van middelen en tactieken die gebruikt worden door aanvallers? Kaspersky stelt dat ze je deze informatie kunnen geven en het nodige kunnen doen. Daarvoor heb je ervaring en hoog deskundigheidsniveau nodig. Door een combinatie van reële dreigingsgegevens, gespecialiseerde technologieën voor ‘machine learning’ en een groot aantal internationale experts kunnen klanten volledig ondersteund worden.

Anti-virusoplossing

Kaspersky biedt de beste antivirussoftware voor Windows pc’s. Het blokkeert nieuwe ransomeware, spyware, cryptolockers en virussen. De beveiliging biedt ook bescherming in real-time tegen cryptomining malware-infecties. Je kunt je pc ook laten presteren zoals bedoeld zonder vertraging.

Kaspersky Internet Security

Een van de producten van Kaspersky is het ‘Kaspersky Internet Security’ pakket. Volgens het bedrijf is dit een anti-virus pakket met de focus op privacy en financiën. Je kunt het gebruiken op je pc, Mac en/of mobiele telefoon. Er zijn geen vertragingen en het is gebruiksvriendelijk en beveiligt je apparaten in iedere gewenste combinatie.

Supportmogelijkheden

Het bedrijf biedt meerdere support mogelijkheden voor hun producten. Kies uit ‘bestellingen en licenties’, ‘gebruikswijze van het product’ of ‘virusbestrijding’. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kaspersky.

Klantervaringen

Heb jij als klant met Kaspersky gewerkt? Laat je ervaringen weten op deze pagina, zo blijft Reviewspotter het grootste bedrijf op het gebied van neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Kaspersky teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Kaspersky

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Kaspersky? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Kaspersky achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *